Nu-i transformati pe tineri in marionete politice sau asistati social!

21 Octombrie 2016, 09:55 | 3343 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Nu-i transformati pe tineri in  marionete politice sau asistati social!

Avand in vedere ca in urmatoarea perioada se vor desfasura concursuri privind ocuparea unor functii publice in judet, filiala PER Teleorman face apel la respectarea meritocratiei si a profesonalismului. Aceste principii sunt pilonii de baza in proiectul pe care ecologistii il propun romanilor.

Cazurile mediatizate de nepotism taie de la inceput elanul tinerilor teleormaneni dornici sa-si gaseasca un loc de munca. O alta hiba a procesului de angajare la stat este comportamentul discriminatoriu pe criterii politice. Prin astfel de practici, institutiile incurajeaza coruptia, demagogia si desigur alimenteaza renumele patat al politicii romanesti. Imi doresc ca tinerilor teleormaneni sa nu li se (mai) puna adeziunea in fata la angajare, iar libertatea personala de a fi apolitic sa fie respectata. Aceste practici duc pe de-o parte la repulsia tinerilor de a face politica in tara noastra, determinandu-i totodata, sa plece din judet si din tara. Consider ca judetul nostru are tineri pregatiti care merita sansa de a avea un loc de munca decent in loc sa devina marionete politice care actioneaza la comanda de partid. Mai mult, noi nu vedem angajarea la stat ca pe un schimb de servicii.

Bianca Vasile
Presedinte PER Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Bianca Vasile pe 30 Octombrie 2016, 00:52
#2
Replica NUCU
Stimate domn, va rog sa va informati si apoi sa va exprimati punctul de vedere! Remus Cernea nu a fost NICIODATA in PER, ci in Partidul Verde. Sunt doua entitati politice diferite. Va rog sa nu mai induceti cititorii in eroare! Cu respect!

NUCU pe 22 Octombrie 2016, 09:32
#1
DOAMNĂ BIANCA VASILE,
AVETI IN RANDURILE PER UN DEPUTAT PE NUME REMUS CERNEA?TOCMAI CE ISI TERMINA MANDATUL ALATURI DE PARTIDUL ROSU,CEL CE L-A BĂGAT IN PARLAMENT.MAI ARE ROST SĂ DEZVOLTĂM COMPLICITATEA?LUPTATI-VĂ CU ȘACALII ĂIA MARI,CARE INTRETIN NEPOTISMUL ȘI GENEREAZĂ CORUPTIA ȘI NU MAI DATI LECTII ALTORA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.