Oprea Nelu Ionel, boss-ul de la AJOFM Teleorman, suspectat de diploma falsa.

10 Octombrie 2016, 08:47 | 8732 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Oprea Nelu Ionel, boss-ul de la AJOFM Teleorman, suspect de diploma falsa.

Unul dintre cei mai bine pregatiti specialisti din TR este Nelu Ionel Oprea, directorul de la somaj Teleorman.

Nea Nelu este nascut in anul 1971. Dumnealui a absolvit intre anii 1998 - 2004 facultatea de drept din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti. Nelutu s-a facut jurist la 33 de ani. Interesant ar fi de stiut cu ce s-a ocupat nea Nelu pana in anul 2004, pentru ca in cv viata profesionala incepe la 33 de ani. In fine, dupa ce a terminat facultatea, Nelutu s-a angajat la InterAgro pe post de consilier juridic.

In perioada 2006 - 2013 a fost consilier juridic la AJOFM TR. Din 2013 pana in prezent este domnul Director la AJOFM. Nea Nelu si-a luat si un master la ASE. Este toba de carte. Noi credem ca acest individ trebuie verificat la diploma fiind suspect ca a studiat Alexandru Ghica sau alta facultate, foaie matricola falsa, iar la Ecologica a dat doar  licenta. S-ar putea sa fi fost si un inlocuitor la examenul de licenta. Nu cerem mult, doar o clarificare a studiilor domnului Director. 

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
maria maria pe 03 Decembrie 2016, 18:07
#23
oprea nelu
excaimrusine

excaim
MARIA MARIA pe 01 Decembrie 2016, 13:17
#22
DESPRE IONEL NELU OPREA
FIECARE VENIM DE UNDEVA PTR O VIATA MAI BUNA SI NICI ODATA NU AS FI CREZUT CE SE SPUNE DESPRE D-LUI DIPLOME FALSE M-A INGROZESC CUM ESTE CU PUTINTA? snake
MARIA MARIA pe 01 Decembrie 2016, 13:11
#21
DESPRE IONEL NELU OPREA
NU MI VINE S-A CRED? SI EU AVEAM O STIMA DEOSEBITA PTR ACEST DOMN . excaim
maria moise pe 19 Noiembrie 2016, 13:39
#20
nu are inportanta am fost mai des l-a scoala ca voi
cum puteti s-a vb despre d-nul oprea nu aveti un d-zeu a suferit enorm sa-si termine studiile il cunosc personal si pe cuvint sa d-lui nu ar accepta diplome false este un om de onoare de un bum simnt deosebit v-a rog retrageti-va cele scrice va multumesc ptr intelegere downer
disper 2 pe 14 Octombrie 2016, 20:45
#19
Un nenorocit Nelu Oprea
Disper are perfecta dreptate. Fane Neacsu Mihai Murar,Bitin Niculae,Oprea Nelu ar trebui dati de pamant pentru smecheriile pe care le-au facut.

Sa sperem,asa cum se aude de pe surse, ca lucrurile de care stiu ce care trebuie le vor inainta ANOFM care isi vor face treaba.
disper pe 14 Octombrie 2016, 16:17
#18
disperare
Intr-o societate normala,Nelu Ionel Oprea nu ar fi decât pazni la AJOFM,sau ar fi putin pe la mititica pt.fals in declaratii privind accesarea de fonduri europene.(Petrica Pârvu stie de ce!)Ce zici,directore este adevărat.?Sau poate stie Fane Neacsu,managerul de proiect!!
Nita Zimniceanu pe 14 Octombrie 2016, 13:38
#17
Idiot adevarat domnul Oprea
Adventistul de Oprea se vrea deputat din partea PSD-lui. Prost, prost dar cu ganduri indraznete!!!!!!
da pe 13 Octombrie 2016, 13:50
#16
da
Ai dreptate.Inainte Sa fie hoţspatar a fost cioban.Deci are toate drepturile sa fie si deputat si de ce nu presedinte,Vezi domnule psd-ist,asta e legea valorilor la voi."Nu ma intrba cine am fost,intreba-ma cine sunt!"Perfect pt .tarani si prosti parveniti!
Viorel pe 12 Octombrie 2016, 20:46
#15
Vorbesc si eu
Dragi băsiști si iubitori ai sistemului corupt vad ca îl condamnati foarte tare pe "boss", dar nici unul nu a zis daca e sau nu adevarată afirmatie celui care a scris si postat acest articol; bănuiesc că nu are si nici nu poate dovedi cele spuse despre acest om pt că le-ar fi postat bineinteles ;de unde stiti voi cum si-a scos el diploma si daca a fost mai inteligent decît multi dintre cei care isi scot azi diplomele asta nu are nici o legatura cu fosta lui meserie,putea sa fie si cioban care e problema??
anonim pe 12 Octombrie 2016, 19:53
#14
rodica tatu
rodica tatu a facut la.zi prin patul diversilor senatori: mocanu,timotei.stuparu
moromete pe 11 Octombrie 2016, 22:29
#13
verificarile de toamna
Ar trebui verificati si masteranzii cu licenta luata acum nu stiu cati ani si care au facut 1-2 mastere in ultimii 3 ani, bineinteles sfatuiti de partizanii PSD pentru ca acolo colcaie licentiatii si masteranzii si de ce nu doctorii .
somer pe 11 Octombrie 2016, 19:11
#12
Cirul de la AJOFM
Ieri am fost la AJOF pentru unele probleme . Toti salariatii discutau despre acest articol si toti spuneau ca este adevarat. Cea care intretinea discutia era Rodica Tatu care spunea ca ea a invatat la zi si a ajuns sa fie condusa de un prost la Nelu Oprea
Abraham pe 10 Octombrie 2016, 20:41
#11
Culmea nesimtirii
Ar trebui sa te verifici si pe tine, inainte sa scrii. Sau ai uitat cum stateai pe la usa ISJ sa te "milogesti" pt un post? Ai uitat ca ai "intervenit"...???

Ba, ce nu-i suport eu pe astia ca tine...!!!

Cand tu stii ca esti cu musca pe caciula, de unde atata tupeu sa scrii despre altii? ca sa nu zic nesimtire !!!
Bucatar pe 10 Octombrie 2016, 20:33
#10
Oprea nelu penalul
Oprea un ospatar care cumpara bautura de la alimentara si o vindea la carciuma.Sa va spuna cei de la Militia Zimnicea ce prosti facea.A continuat prostiile si dupa revolutie,culminand cu facultatea facuta pe nicaieri. Am inteles ca cei de la Politie au inceput demersurile in acest sens precum si la smecheriile facute cu Interagro.
dan pe 10 Octombrie 2016, 19:28
#9
urasc fraieriii
ahhhh doamneee mor,ospatarul asta ajuns asa de sus,rusine celor care i au dat acele hartii de cacat!!! si nevasta sa poate sa confirme ca este un bou ca si ea a fost tot ospatarita!!! rusineee javrelor!!!

Ciolanescu ioan pe 10 Octombrie 2016, 17:31
#8
UN adventist oprea nelu
Prin 1996 cand Ioan Nicolae patronul lui INTERAGRO domnul Nelu Oprea era ospatar la Barul Paradis si ii turna lui Nicolae in pahar.Dupa ce a cumparat diploma de jurist si sub indrumarea lui Petrica Pirvu-primarul de Zimnicea-sa anjajat la serv.personal la Interagro. In 2006 ioan Nicolae la dus pe Oprea la AJOFM de unde trebuia sa traga sforile suventiilor pentri Interagro.Parvu la recomandat lui Dragnea ca baiat bun si uite asa a ajuns acest ospatar original din Ciolanesti mare director la AJOFM.Fostul director alt exemplar al prostiei si tampeniei Mihai Murar stie multe in acest sens
ARAMIS pe 10 Octombrie 2016, 15:52
#7
CERCETATI
NU CUMVA A FOST OSPATAR ? GHICI !

coly pe 10 Octombrie 2016, 15:19
#6
banii inapoi
Toti cei care au obtinut slujbe in baza diplomelor false sa fie obligati sa restituie la buget banii incasati ca salariu ( care depasesc salariul minim pe economie!)
valush pe 10 Octombrie 2016, 13:39
#5
Diplome
Toate diplomele obtinute in mod fraudulos ar trebui anulate, iar banii primiti de cei care au inlesnit emiterea acestor diplome sa fie confiscati! Altfel... "fenomenul" nu va disparea din peisajul societatii noastre!
L.F. pe 10 Octombrie 2016, 13:05
#4
Verificati prin primarii,va cruciti!
Primariile mustesc de licentiati de tot felul.Furnizorii de diplome sunt numai facultatile particulare,multe fara acreditare,dar controlate de Partidele politice,in special PSD.
hhhhhhh pe 10 Octombrie 2016, 11:03
#3
intrbari?
Puteti sa-l intrbati si cum de la purtat prin Italia pe mentorul lui,primarul Petrica Pârvu,pe un proiect european de antreprenoriat?Ce a căutat primarul,cind aceasta cheltuiala va fi,recuperata????Oricum uitati-va la penalul asta cum seamănă cu politaiul din Las Firbinti.Oricum si la minte seamăn!
DAN POP pe 10 Octombrie 2016, 10:02
#2
DIPLOME
Verificati si pe doamna BURGHIU
Ileana pe 10 Octombrie 2016, 09:07
#1
Diplome vândute ca la piață
Toți care au obținut o diplomă de facultate,oricare ar fi aceea,după vârsta de 30 de ani,trebuie verificați.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.