Clotilde Armand, la Alexandria. USR vrea sa infiinteze o filiala in judetul Teleorman.

09 Octombrie 2016, 08:43 | 3284 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Clotilde Armand.

Uniunea Salvati Romania a strans pana acum 90.000 de semnaturi pentru inscrierea in alegerile parlamentare dintre cele 200.000 necesare, a anuntat sambata, la Alexandria, vicepresedintele formatiunii, Clotilde Armand, care a subliniat si ca USR nu va face aliante pre-electorale si nici dupa alegeri, potrivit Agerpres.

"Semnaturile sunt un obstacol clar la democratie. Suntem a doua forta din Bucuresti. Avem cel putin 10% din toata tara. Nu este normal. Strangerea a 200.000 de semnaturi este un lucru dificil. Personal consider ca nu sunt constitutionale. Le vom elimina sau vom scade numarul semnaturilor necesare. Este un obstacol la democratie. Este absurd! Nu vreau sa folosesc semnaturile ca alte partide sa nu aiba acces la candidatura. Avem nevoie de aceste semnaturi. Faptul ca se cer aceste semnaturi este un stres, un risc, o lupta. Oamenii nu mai au incredere in partide, in idei, in programe", a afirmat Clotilde Armand.

Vicepresedintele Uniunii Salvati Romania adaugat ca formatiunea sa nu va face alianta politica inainte sau dupa alegeri: "Nu facem aliante cu partidele parlamentare actuale. Nu facem nici pre-electorale, nu facem nici post-electorale. O sa sustinem un program guvernamental si proiecte, dar o alianta nu vom sustine. Daca cineva din guvern nu mai respecta criterii de integritate, retragem sustinerea noastra. Suntem extrem de relaxati pentru ca nu vrem nimic. Vrem un guvern cu un proiect bun si cu oameni buni."

USR vrea sa infiinteze o filiala in judetul Teleorman, iar simpatizantii au reusit sa stranga pana acum 400 de semnaturi din obiectivul stabilit de 3.500.

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Zimnicar pe 14 Octombrie 2016, 14:17
#9
Franta
Francezii nu vor vota niciodata o romanca, pentru ca ei au politicieni francezi seriosi pe care sa ii voteze. Noi daca nu avem, importam. Asa a venit si Carol I, si bine a facut.

In plus, pe lista de Teleorman vor fi numai romani, ii putem vota cu incredere. smile Succes USR!
turnean supărat pe 10 Octombrie 2016, 19:00
#8
Bă eue
Votează frate ce vrei dar nu ne mai aburi cu vrajeli ieftine. Pleci tu in Franța, când o zbura porcu meu.

PRS pe 10 Octombrie 2016, 10:06
#7
Deschideti ochii si votati schimbarea
Votati PSD?Atunci veti ramane cu promisiunile si minciunile lui Dragnea.Si bineinteles,lafel de saraci.
Eue pe 10 Octombrie 2016, 04:31
#6
O sa infiintez si eu in Franta partidul Salvati Franta!
Oare francezii or crede o romanca si o vor vota? Dupa un presedinte marioneta a Bruxelles si un guvern pus sa execute ordinele UE, doar parlamentul mai trebuia cucerit. Nu exagerez cu nimic. O sa votez cu romanii! NU USR!
Noi pe 09 Octombrie 2016, 21:22
#5
a pornit Masina electorală
Cel mai mizerabil om al județului a început promisiunile. Votați Psd ca o sa c*rgă lapte si miere. Jegosul dracu', știe că găsește proști să îl creadă.
eu pe 09 Octombrie 2016, 17:16
#4
pentru eue
Exagerezi maestre. Dacă vrei români, fii bărbat, inscrie-te si candidează!

Eue pe 09 Octombrie 2016, 15:30
#3
Vrem conducatori patrioti, nu vrem sa fim condusi de străini antiromâni!
Cu alegerea lui Iohannis a funcţionat manip**area, dar de data asta nu va mai merge. Ne-am invatat minte! Fara tehnocrati si altii asemenea lor impusi de la Bruxelles care să acţioneze contrar intereselor României!

Cine este asta? Chiar nu s-a găsit o româncă să fie scoasă în faţă?
Horia pe 09 Octombrie 2016, 13:11
#2
O IDEE BUNA,CAM TARZIU,TOTUSI
Trebuie sa existe o alternativa reala si viabila la acest nefericit si toxic PSD.
Paul Sitaru pe 09 Octombrie 2016, 10:59
#1
Pragul de 200.000de mii este o mizerie electorală
Numai într-o țară ca România există o asemenea măsură total nedemocratică.Se face prgul de 5%,se intră în parlament,ce relevanță mai au cele 200.000 de mii de semnături.Acestă măsură nu este gândită decât de cele două partide,PSD și PNL.Au votat împreună numai legi favorabile lor,rușine!România se va schimba cu sau fără ideile politicienilor corupți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.