Senzational!!! O noua metoda folosita de talharii teleormaneni. A muscat mana unei domnisoare pentru a-i lua telefonul.

22 Septembrie 2016, 06:36 | 5514 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
A muscat mana unei domnisoare pentru a-i lua telefonul.

Luni, 19 septembrie, la orele 10.00, o tânără de 17 ani din municipiul Roșiorii de Vede a fost tâlhărită în zona Parcului Grădina Publică, fiindu-i furat telefonul mobil.

Potrivit IPJ Teleorman, din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 19.09.2016, orele 10,00, o fată de 17 ani, din Roșiorii de Vede, a fost tâlhărită de un bărbat de 22 de ani din comuna Măldăieni. Potrivit anchetatorilor, prin violenţă (a muşcat-o de mână), bărbatul a deposedat-o de un telefon “Samsung”, în valoare de 770 lei. Suspectul de comiterea infracţiunii de tâlhărie a fost reținut și i s-a întocmit dosar penal. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vladulescu pe 23 Septembrie 2016, 09:20
#5
Sa radem!!!
La Saligni, directorul este un maimutoi, Byby, coleg de viol, cu fostul primar penal Duska!!!!Cam asa se face treaba in pesedu!!!
Jana pe 23 Septembrie 2016, 08:41
#4
Licee fantoma
Stau in bloc vis a vis de Saligni!Eu rusine de liceu ca ala nu am vazut!!!Tot timpul copii sunt pe strada, fetele gramada cu ti**ni in masini, urlete, tipete!!!!Oare ministerul, inspectoratul, au habarn de aceasta pana***a de scoala?
Bunic de baieti. pe 22 Septembrie 2016, 17:10
#3
De ce sa se faca ore??????
Daca s-au marit salariile domnilor profesori, cand sa mai faca si ore; cea mai mare parte din timp si-o petrec in distractii, cumparaturi si afaceri personale!?. Cine vrea sa mai si invete, n-are decat sa-si ia meditator!!
d pe 22 Septembrie 2016, 15:39
#2
d
Zau ? Se intimpla si in Rosiorii de Vede ? Multi prosti o sa comenteze ca numai la Turnu Magurele se poate intimpla asa ceva .....................
Mama de fete pe 22 Septembrie 2016, 12:14
#1
Nu se fac ore!!!!
Este vina scolilor, in special de la Saligni si Racovita, toti stau pe strada si in baruri, nu se fac ore, se imbata, se fumeaza la greu, asa apar tot felul de infractiuni, furturi, batai si altele. Domnii profesori mai exista, sa se ocupe de copii aceea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.