Cristian Duică, fostul primar al municipiului Roșiorii de Vede, trimis în judecată pentru conflict de interese.

06 Septembrie 2016, 17:03 | 3949 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cristian Duică, fostul primar al municipiului Roșiorii de Vede, trimis în judecată pentru conflict de interese.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Duică Cristian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese în formă continuată.

”În perioada iulie 2012 – noiembrie 2013, în calitate de primar al Municipiului Roşiori de Vede, inculpatul Duică Cristian a încheiat 8 contracte de prestări servicii în valoare de 496.760 lei cu două societăţi comerciale în cadrul cărora a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie până la data de 26.06.2012, respectiv funcţia de administrator, fiind şi asociat pana la data de 26.06.2012, societăţi cu care inculpatul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Roşiori de Vede.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Balaci pe 09 Septembrie 2016, 07:31
#6
Tinerete...
Nenorocitul de Duica a fost in tinerete violator, cu un jepat mic si cocosat, ByBy Brancovean, l-a remunerat ca puscarias batran cu o sinec*ra de partid la un colegiu obsc*r Salini, in care pitikul ia spaga la zece maini!
Gina Klitoris pe 08 Septembrie 2016, 08:37
#5
Iubirica...
Lasa-ti pe Iubirica al meu in pace, numai noi stim cate betii si orgii sexuale am facut, normal ca a mai si furat, amantele trebuie intretinute, nu? grin grin grin
SHOOTER pe 07 Septembrie 2016, 16:00
#4
CAM TARZIU
O FI VORBA DE TOPRO SI MODUL PROIECT, UNDE MAI ESTE ACTIONAR SI A FOST TOT TIMPUL.
Karlanar-P.M.P. pe 07 Septembrie 2016, 14:32
#3
Carciumar, la fel!!!
Carciumar, noul primar, este tot un fel de Duica!Se pare ca a fost jaf de jaf la Spitalul TBC din urbe!!!DNA!Ia trece-ti pe acolo!
Fierascu pe 06 Septembrie 2016, 17:22
#2
Toata gaska...
Duica a fost inconjurat de o gaska de c*rve, hoti si profitori-Gina CLITORIS, directoarea de la scoala de la gara, ByBy-pitikul veninos de la Saligny, Dida-apa, carciuma in c*rte la spital. Savescu-poopa n koor...si multi altii!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.