Un om de poveste - Ioan Niculae. S-au furat si banii depusi garantie de gestionari.

03 Septembrie 2016, 17:16 | 8259 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Putini cunosc legea 22 din 18 noiembrie 1969, lege cu privire la angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor. Mai pe intelesul tuturor este o lege care incearca sa protejeze angajatorul cu privire la eventuale lipsuri constatate unei gestiuni. Aceasta lege ar fi trebuit si in cadrul societatilor din grupul InterAgro sa ofere pe deoparte angajatorului posibilitatea recuperarii unor eventuale prejudicii cauzate de lipsa in gestiune sau prejudicii iar pe cealalta parte recuperarea sumelor poprite drept garantie persoanelor care nu au prejudiciat societatea. Conform legii mai sus mentionate articolul 15 alineatul 1 se specifica foarte clar ca sumele retinute trebuiesc depuse intr-un cont la CEC sau la oricare banca pe numele persoanei careia i s-a facut poprirea.

In cazul tuturor angajatilor din grupul Interagro carora li s-au oprit bani drept garantie, dar nu s-a operat nici un cont bancar sau carnet CEC. Bani au fost popriti persoanelor si nu stie nimeni unde au ajuns. Acum cand multe persoane au fost disponibilizate printrei ei aflandu-se si gestionari, soferi sau alte categorii carora li s-au operat popriri garantiale, acestia nu au putut sa-si recupereze sumele intrucat nici unul neavand cont propriu la CEC sau banca au ramas fara bani. Daca facem scurte calcule minime putem spune ca la 200 angajati carora li s-au operat popriri de garantie cu suma medie de 20 000 ron, ajungem sa credem ca undeva exista 4 000 000 lei picati din cer pentru grupul Interagro. Unde sunt banii? Noi credem ca au fost cheltuiti de cand au fost popriti sau repusi in circulatia financiara a grupului.

Unii se gandesc ca banii au fost folositi la retehnologizarea vreunei sectii de combinat, altii vor spune ca a platit o parte din gaze, curent sau utilitati. Alti se vor gandi ca cei doi parteneri s-au distrat in strainatate la diverse vanatori safariene- vezi articolele cu elefantul impaiat. Totul este posibil numai ca cert si real ni se pare fraudulos ca nu restituie conform legii, bani fostilor angajati.

Facand o analiza a ceea ce am scris pana acum constatam ca niciodata nu se va putea cunoaste de catre noi oamenii de rand a tuturor ingineriilor financiare, abuzurilor, fraudelor fiscale si nelegiuirilor facute de cei doi protagonisti ai micului foileton.
Se spune ca daca ai bani poti face chiar orice. Gresit. Ca cel mai bogat din tara sa faca puscarie pentru un dosar instrumentat la comanda... asta spune mult mai mult.
Noi cei 5 care am avut curajul sa iesim sa scriem aici am crezut ca ni se vor alatura mai multi care cunosc faptele si sa ne sustina.
Pacat, probabil ca legea tacerii este impusa in tot judetul. Este soarta celor ce pleaca capul.
Consideram ca prin ceea ce am facut am deschis un pic mai mult ochii organelor de cercetare.
Ar mai fii multe de scris despre Interagro si cei ce conduc dar vom incheia aici relatarile din grupul Interagro.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
evanghelia dupa Matei pe 16 Septembrie 2016, 09:43
#10
10 cu 26
...,, Caci nu e nimic ascuns care nu va fi descoperit,, ...
chimistu ingrijorat pe 12 Septembrie 2016, 16:11
#9
mesaj pentru patron
patroane, daca erai in alta tara cu traditie in democratie nici nu ajungeai cel mai bogat si nici nu apucai sa te infrupti din bani poporului stransi cu mare truda de Ceausescu. azi a fost prima zi de scoala si am trimis copilul cu hainele de anul trecut, fara rechizite si fara bani de un covrog, copilul tau cum a mers la scoala? NESIMTITULE, BLESTEMAT SA FII 9 GENERATII DE ACUM INAINTE SA MURITI DE CANCER INAINTE SA VA VEDETI REALIZATI COPII
gheorghe pe 08 Septembrie 2016, 14:50
#8
sa sa duca
sa sa duca ba la puscarie da nu singur, cu prostituata lui cu tot si sa sa intoarca cand o veni ceusescu de la groapa
Baba Cloanta pe 08 Septembrie 2016, 11:27
#7
Vor mai plange si altii dupa bani dati lu Nicolaie
Cainii latra, Hotul isi vede de treaba....
chimistul ingrijorat pe 08 Septembrie 2016, 09:39
#6
aici sunt bani dumneavoastra
Trebuia sa spuneti de sutele de mii de euro trecute fraudulos peste granita de directorul si administratorul firmei Interagro Bulgaria un anume Nicola Popov, protejat al lui Ioan Niculae ce cumpara sute de hectare de teren in bulgaria.

acolo sunt bani de salarii ale chimistilor si tuturor muncitorilor care nu si-au luat salariile SUNT IN BULGARIA.

SA NU MAI VISAM SAU SA SPERAM CA VA PORNI COMBINATUL - sa ne cautam dreptatea in instanta cat mai repede si sa ne cautam de munca la patroni seriosi nu la mafioti sau borfasi

HUAAAAA HUAAAA NICULAE - LA PUSCARIE CU TINE SI SA NU TE MAI INTORCI
cetateanul pe 08 Septembrie 2016, 09:36
#5
ar mai fi fost de spus
Ar mai fi fost de spus despre societatea A&N expert in documente este trecut un protejat, Lica Lucian, dar in realitate este sora Nicoletei Toncea. detine 2 masini cisterna pentru apa luate pe fonduri dar au destinatie deturnata si cara laptele de la fabrica din grup- este ilegal. unde sunt cei ce supravegheaza fondurile europene? se vinde la magazinul din piata orasului zmeura, mure si agrise cu acte false, sc a&n expert nu are in acte productie de asemenea fructe de padure.
zimnicaru amarat pe 07 Septembrie 2016, 07:28
#4
fabrica de lapte
cam rpd ati inchis pravalia! credeam ca o sa vorbiti si de fabrica de lapte unde sunt conturile blocate de anaf. s-a modernizat fabrica pe fonduri europene si au facut evaziune impreuna cu constructorul gabi titu, au dosare penale la parchet,cand ii vedem si pe ei la puscarie? salariile nu s-au mai dat de luni de zile...dreptatea umbla cu capul spart in zimnicea...
un muncitor pe 06 Septembrie 2016, 18:13
#3
salariu pe luna noiembrie 2015
Ar trebuii sa spuneti si despre salariul pe luna noiembrie care sta la indemana sotiei unui sec*rist. Diana Nistor -directoarea de la SCAEP GIURGIU, detine salariile muncitorilor pe luna noiembrie de la Interagro si dispune de ei. Este cea mai protejata salariata a Nicoletei Toncea. Da salariile muncitorilor pe ochi frumosi. face angajari pe mii de euro, ce vila frumoasa are! pe ce bani? si-au cumparat masini scumpe, pe ce bani? unde este legea ilicitului? Niculae, dormi?
SILVESTRU. pe 06 Septembrie 2016, 11:59
#2
O rugaminte pentru Redactie.
Ce stiti despre Combinat? Daca se poate, raspunsul ar trebui dat de domnii Cracea, Biciu, Neagu ( unul dintre ei!) sub nume propriu>
Main Cilici pe 04 Septembrie 2016, 09:23
#1
HOȚIA LA ROMÂNI
Am înțeles și înțeleg în continuare rolul unor articole,efortul dumneavoastră în munca de investigație,dar Nicolae nu a furat si nu și-a bătut joc de oameni așa cum a făcut-o Dragnea în ultimii 20 de ani.Fără ajutorul și dorința unor politicieni,pentru îmbogățire,nu se înfăptuiau asemenea minunății de jafuri.Tot răul din această țară pleacă din mintea și de la mâna politicienilor.Și cu sprijinul celor spălați pe creieri care-și votează singuri soarta și își prelungesc,și prelungesc și altora,necazul și sărăcia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.