Focuri de arma. Trei tineri au incercat sa jefuiasca o statie GPL.

02 Septembrie 2016, 09:25 | 4554 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Trei tineri au incercat sa jefuiasca o statie GPL.

Trei tineri din judeţul Teleorman, localitatea Roşiorii de Vede, care au încercat în noaptea de miercuri spre joi să o jefuiască pe angajata unei staţii GPL din comuna gorjeană Plopşoru, au fost reţinuţi de poliţie cu focuri de armă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, în timpul tentativei de jaf a intrat în staţia GPL altă persoană, iar bărbaţii au renunţat la intenţiile lor şi au fugit cu o maşină înmatriculată în Anglia. A fost anunţată poliţia şi a început o urmărire ca în filme, până în oraşul Ţicleni. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Plopşoru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Plopşoru, despre faptul că trei persoane au încercat să sustragă o sumă de bani din staţia GPL de pe raza comunei, însă, fiind surprinşi de acesta, au fugit cu un autoturism pe DE 79, spre Rovinari. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că cei trei ar fi oprit la staţia GPL cu punct de lucru în comuna Plopşoru, iar în timp ce una dintre persoane purta discuţii cu angajata societăţii, de 45 de ani, din localitate, pentru a-i distrage atenţia, altă persoană ar fi pătruns în cabina staţiei pentru a sustrage încasările din casa de bani, moment în care, fiind surprinşi de apelant, cei în cauză au fugit. La scurt timp, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, toți din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, au fost identificați într-o pădure pe raza orașului Țicleni și conduși la sediul poliției“, a declarat Miruna Prejbeanu, reprezentant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

În urma audierilor, oamenii legii au decis să îi reţină, pentru 24 de ore, pe cei trei tineri din Teleorman, aceştia fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat. După o noapte în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, suspecţii au fost prezentaţi ieri la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

sursa: gds.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.