Un om de poveste - Ioan Niculae - episodul 7. Pionii de pe tabla de sah a Interagro.

29 August 2016, 13:51 | 7971 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Rasfoind paginile acestui site am sa va fac precizarea ca in cadrul articolului ,,Infamia îmbogățirii prin furt: Ioan Niculae a dat 25.000 de euro pe un teren public de 10 milioane de euro" exista o poza cu o persoana care il ajuta pe Niculae sa se imbrace cu un sacou. Aceasta este una din pesroanele care a carat peste granita milioanele de euro din furturile Nicoletei Toncea, depuse in cele trei conturi in Germania. Tanarul sofer este cotat ca cel mai fidel si tacut dintre pionii de pe tabla de sah a InterAgro, el se numeste Florin Deca - poreclit de sefi lui ,,mutulica".

Cineva a facut un comentariu la unul din episoade precizand ca fara implicarea unor persoane cu functii si responsabilitati, Niculae nu ar face atat de multe prostii. Este adevarat ca din cauza nivelului de trai din Romania de la cele mai inalte functii in stat si pana la someri toti sunt predispusi a fi corupti.

Am sa spun aici cateva cuvinte despre una din persoanele care il protejeaza. Cu cativa ani in urma, nu multi, sa zicem in comuna Nasturelu, in cadrul primariei era o contabila ce isi desfasura activitatea cu sarg. Lucrand cu "miere", a zis ca nu se va cunoaste daca se va linge pe degete, si a furat de la fondul de salarii ale invatatorilor si profesorilor in decursul unui an peste 50 000 lei. Normal ar fi fost ca in toate cazurile de delapidare, furt, deturnare de fonduri, sau cum doriti sa spuneti, sa fie arestata si intocmit un dosar penal de cercetare. In cazul respectiv s-a tinut totul ascuns, s-a musamalizat si persoana respectiva este bine mersi mare contabila acum in grupul Interagro.

Dupa cum se cunoaste in orasul Zimnicea functioneaza o gradinita destul de bine administrata si guvernata de grupul Interagro. Aceasta gradinita care functioneaza sub denumirea de Lion King, a fost amenajata si dotata ultra in mod special pentru un copil venit pe lume in luna octombrie a anului 2008, dintr-o relatie extraconjugala a lui Niculae cu Nicoleta Toncea, directoarea SC Interagro SRL Zimnicea. ( Deosebita moralitate a celor doi. )

Toata lumea cunoaste problemele financiare ale grupului Interagro, de probleme nu a scapat nici gradinita Lion King, cheltuieli foarte mari de intretinere, fonduri insuficiente, deci probleme mari pentru administratie. Cu toate acestea doamna economista certata cu legea este angajata pe post de director economic cu un salariu destul de consistent. De ce? Pentru ca trebuie sa returneze bani primariei. Deci ii returneaza din fondurile gradinitei, lunar cate 3000 lei. Posibil din cauza aceasta gradinita sa nu aibe fonduri pentru achitarea facturilor la curent, apa gunoi, canal si ce este mai important mancarea copiilor. Cu bani furati de la primarie nu stie nimeni ce a facut dar de curand si-a cumparat un vw golf albastru si un loc de casa unde isi construieste o vila. Vila este normal ca se construieste probabil cu materiale si personal de la interagro. Posibil sa o construiasca Interagregate?

Sa nu mai lungim vorba ca am facut multe partitii la episodul acesta. Doamna economista protejata furtului este sotie de politist ce isi desfasoara activitatea la biroul economic din Alexandria. Exista suspiciunea ca acest politist, de altfel bun lucrator, sa il fi impins cel cu coarne sa colaboreze cu Niculae sau Nicoleta. Nu ar exista alt motiv pentru care copii nevinovati de la gradinita sa fie privati de fonduri care se platesc pentru delapidarea doamnei economiste.

Atat pentru azi. 

Pe data viitoare.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
un grup de chimisti pe 09 Septembrie 2016, 08:32
#5
promisiune
domnule presedinte, va promitem ca o sa fie ca inainte, o sa muncim din greu si fara bani sa va vedem cat mai fericit si zambind de dupa gratii definitiv...
ion ban pe 30 August 2016, 08:59
#4
pt domn presedinte
Va promit dl presedinte ca pornesc combinatu chem oameni la munca si vor munci fara bani ca sa puteti sa stringeti niste bani pentru ca o sa plecati iar si o sa stati mai mult stiti dv UNDE...va pup
corlicione. pe 30 August 2016, 06:36
#3
gigioane.
nu se poate sa nu va dati in petic, voi, "apostolii dreptatii"; unii se intreaba ce-i incalzeste pe ei cele scrise si ARHICUNOSCUTE de mult; pana acum era SNI, acum este un redactor, probabil ilie de la scularie, alias franchestain; tie si redactorilor de la T.S. va recomand sa cititi poezia Cainele ovreiului(evreului) de George Toparceanu, adica Grivei= dna, parchet general, etc, CUNOSC ACESTE FAPTE? STII BINE CA DA! UN SFAT: VEZI MAI BINE PE CINE LINGE LIMBA TA, NU MAI PURTA GRIJA ALTORA!
gigeone pe 29 August 2016, 20:50
#2
pentru doina
Temerea sau frica este o stare pe care o au chiar si oamenii c*rajosi, mai citeste psihologia umana. Repet ce ti-am mai spus dar vad ca nu vrei sa intelegi. Stirile scrise episodic sunt oarecum adevarate si unele persoane nu cunosc aceste lucruri despre cel ce a saracit jumatate din judet. Cineva tot trebuia sa spuna cum arata adevarata fata a lui NICIO-LAE.



La care oras te referi? Ai scris de combinat, te referi la turnu magurele sau zimnicea?



A nu se mai scrie despre el inseamna sa ne complacem si sa stam sa ne ia pe la spate si sa-si faca iar miliarde pe spinarea noastra. Poate tu lucrezi la birou dar eu sunt pe sectie si nu-mi place situatia munca in raport cu retributia...



ITI RECOMAND SA IL STERGI LA FUNDULET PE NICIO-LAE CU HARTIE HIGIENICA, NU CU LIMBA TA.
doina pe 29 August 2016, 14:35
#1
un articol fara noima!
de ce nu dati si nume??

va temeti de ceva?

nu mai scrieti prostii, nu incalzeste pe nimeni,oameni ce au lucrat in combinat asteapta sa isi ia drepturile salariale, ajutati orasul nu ne scrieti foiletoaane despre NICOLAE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.