Episodul 6: Un om de poveste - Ioan Niculae - Locatii de lux pentru intalniri tovarasesti si clubul de fotbal Astra.

28 August 2016, 08:53 | 6244 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Asa cum va scriam in episodul 5, la Fatana s-au intamplat, se intampla si se vor intampla multe evenimente dubioase. Dar nu numai acolo se fac intalniri tovarasesti.

O alta locatie deosebita in mijlocul naturii este si cabana de la Gura Teghii unde s-au investit bani cu nemiluita pentru luxul,, vizitatorilor". Mai este iar un loc de luat in seama si anume hotelul plutitor de langa balta Suhaia, unde vin des la vanatoare sau pescuit - desigur in ghilimele - mari stabi din diverse structuri ale statului, trepadusi, asa zisi mari investitori - de fapt niste mari tepari cu care colaboreaza infractional cei doi din fruntea societatii InterAgro.

Nu pentru ca nu as avea ce spune despre clubul de fotbal Astra. As avea si acolo de scris cateva episoade dar consider ca ar fi pacat de tinerii care prin rezultatele lor sportive bunicele au ridicat clubul. Nu am spus bune deoarece si acolo si-a bagat nasul Mefisto si prin indicatii pretioase au pierdut jucatori si uneori meciuri de fotbal. Totusi am sa reamintesc ca de schimbarea fetei stadionului s-a ocupat tot Interagro si a spalat destui bani mai ales atunci cand cu fondurile societatii s-a reamenajat zona si stadionul la preturi de stadion olimpic sau national. Reconstructia si reamenajarea s-a facut de catre o firma din grup si anume Interagregate, firma condusa ( era si normal ) de unul dintre cei mai buni prieteni de familie ai surorii Nicoletei Toncea, inginer Liviu Spiridon, un pion de sacrificiu pe tabla de sah a Interagro.

Pentru ca nu doresc sa plagiez voi spune doar cateva cuvinte si despre vestitul teren din statiunea montana Azuga. Undeva la baza partiei de schi Sorica s-a facut o tranzactie de teren in suprafata aproape zece hectare, cu un schimb in judetul nostru.
Terenul din Teleorman valora la momentul tranzactiei 25 000 euro iar cel achizitionat la schimb aproximativ 10 milioane de euro. Concluzia este ca tot cei care au bani multi cumpara ieftin, apoi le reevalueaza si le gireaza la banci pentru sume orbitante.

Atat pentru azi.

Pe data viitoare.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
... pe 09 Septembrie 2016, 08:30
#2
..
oare il va durea fix in pix cand va ajunge iar la puscarie, dar da data asta pentru mult mai mult timp?cine o sa ii mai duca potarnichi, fazani, caprioare si ficat de porc mistret paine in test, branza de capra si alte delicatese? prostituata lui va fi si ea bagata la gaura
.... pe 07 Septembrie 2016, 02:39
#1
...
IL DOARE FIX IN PIX DE COMENTARIILE CE SE LANSEAZA...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.