Un om de poveste - Ioan Niculae. Viol musamalizat de Politia Zimnicea. Fatana, locatia unde se puneau la cale furturile puscariasului.

26 August 2016, 09:46 | 13198 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Un om de poveste - Ioan Niculae.

Multe persoane se intreaba cum a putut sa treaca peste ochiul vigilent al statului. Simplu, cu ajutorul banilor, sex cu prostituate urmat de santaj. 

Putina lume stie ca in urma cu doar cativa ani la politia din Zimnicea a fost depusa o plangere penala impotriva lui Ioan Niculae pentru sechestrare de persoana si viol. Normal ca banul si relatiile si-au spus cuvantul iar dosarul tinut ascuns multe luni a fost spalat cum se spune si s-a dat un N.U.P. de toata frumusetea.

Pe scurt o tanara dintr-o comuna apropiata de orasul Zimnicea sa zicem Bragadirul, a fost racolata posibil in barul unui consilier local al PSD sa zicem ca il cheama Robert impreuna cu deja cunoscutul David Cristian. Dupa cum se vorbeste prin oras ei sunt cei care ii furnizau tinere puscariasului cand avea nevoie.

Aceasta tanara impreuna cu cu alte tinere chiar foarte tinere au mers la una din locatiile de lux ale puscariasului undeva departe de lumea cu multi ochi. La Fatana, o zona deosebit de frumoasa. Acolo au practicat cea mai veche meserie din lume. Posibil ca a prestat foarte bine deoarece a fost tinuta impotriva vointei sale cateva zile. In zilele ce au urmat eliberarii ei de acolo a mers la politie unde a depus plangerea penala impotriva penalului. Pe vremea aia era comandant la politie un anume Voinea Catalin, un baiat destul de simpatic pe care lumea il barfeste pe la colturi ca a trecut prin patul Nicoletai Toncea. Posibil asa a scapat Niculae de dosarul respectiv.

La Fatana se desfasoarau partide de vanatoare deosebite intr-un lux exorbitant unde erau invitati ministri, secretari de stat, senatori si deputati, de regula oameni cu mari functii care pot sa treaca peste lege si sa il ajute in afacerile murdare.

Cunoastem faptul ca citeste ceea ce scriem noi aici si de aceea il rugam sa ne combata sau sa vina cu argumente sau contra argumente la ceea ce scriem. Este cunoscut si de notorietate ca celor doi din cuplul - Ioan Niculae si Nicoleta Toncea, nu le plac sa apara in ipostaze negative. Le place sa apara si sa dea bine in presa si tv. Acest lucru denota faptul ca au o boala psihica si se poate trata. 
ADEVARUL SUPARA SI DOARE DAR DUMNEZEU IL IARTA PE PACATOS CAND RECUNOASTE PACATUL
Cei doi din cuplu nu vor recunoaste niciodata faptele urate si reprobabile pe care le-au facut pentru a se imbogati peste masura omeneasca.

Atat pentru azi.

Pe data viitoare.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
BRATU MIHAI pe 03 Iunie 2020, 20:19
#9
CUM NU FACE DATORIA POLITIA TR MAGURELE
PUN LA DISPOZITIE TOATA CORESPONDENTA PURTATA CU POLITIA CONTACTATIMA LA ADRESA TR MAGURELE STR.LIBERTATII NR.52
BRATU MIHAI pe 03 Iunie 2020, 20:14
#8
CUM I-SI FACE DATORIA POLITIA DIN TURNU MAGURELE
PUN LA DISPOZITIE TOATA CORESPONDENTA PURTATA CU ACEASTA POLITIE DIN TURNU MAGURELE DIN CARE REIESE CA NU RESPECTA LEGILE
... pe 26 Noiembrie 2017, 14:50
#7
Kurwe
Ionela SERBANESCU din RdV, Catalina BALTATU, actualmente LAZAR din NANOV, au fost la varste de liceu, 16-18 ani, koorwele lui Niculae!!!!!Vila de la Zimnicea, unde Niculae manca placite, Catalina soogea poola!!!!! grin
soferu de la gara pe 29 August 2016, 20:58
#6
ptr. doina
auzi doino, pe tine cine si cu cat te plateste fa sa scrii pe aici? nu cumva esti o limbista de-a alora? taci dracu din gura sa se afle ce face mafiotu
Cristina pe 29 August 2016, 15:31
#5
Pentru proasta de doina
Hahahahhaahahaha fai nenoricuto .... Cata Frica Si Cata foame ESTE in acel oras acum .... Mai rau ca pe timpul lui ceausescu acum oamenii Nu vorbesc..... Esti vreo catea de-a Astora care au sput Si ultima pictures de Sange a bietilor oameni
gogu pe 27 August 2016, 14:08
#4
super
Voinea. Superpolitist. A bagat in sperieti clanurile mafiote din judet. A intocmit personal foarte multe dosare grele in judet. Este un nume recunoscut si ests respectat de politisti. A ajuns sef datorita meritelor si realizarilor in munca. La fel sa intimplat si cu Stanimir mitrana cucu si puiu de la videle. Superpolitisti. Multe merite . Traiasca psd ul. Daca nu era partidul acum erau la munca de jos. Traiasca pilele si cunostintele ca fara ele nu iam fi vazut aici sus. Pacat de cei care sau implicat si care sau last manip**ati.De fapt cei ce stiu meserie sant lasati sa munceasca iar cei ce nu stiu mai nimic ii punem sefi. Ca asa e la moda.
silviu pe 27 August 2016, 09:05
#3
pentru doina
Auzi fa proasta targului, daca nu era niculae si mafiotii de langa el, orasul asta era cel mai puternic din judet. Zimnicea a avut industrie si agricultura dezvoltata. Daca nu era ales cu ajutorul lui niculae la functia de mare primar dl petre parvu, acest oras avea investitori straini si erau multe loc*ri de munca. Acum prostii s-au rugat si au sperat sa se intoarca mortul de la groapa. Niculae si-a batut joc de peste 5 000 de familii, majoritatea din zimnicea, au muncit precum negrii pe plantatie cu salarii mizere unde li se dadeau asa zise bonuri de masa dar defapt erau produse din grupul interagro, produse de o calitate dubioasa. Isi merita soarta si ne buc*ram daca se intoarce acolo de unde a venit de c*rand. LA PUSCARIE CU EL SI CURVA LUI. ACOLO LE ESTE LOCUL.
gigeone pe 27 August 2016, 08:12
#2
pentru doina si alti care citesc aici
Nu stiu daca ar trebui sa le fie rusine, dar stirile sunt vechi de cativa ani. Pentru cei ce gestioneaza acest site, posibil sa fie stiri noi dar fara priza la public, nu se vede ca nu comenteaza nimeni. Sau pote inca le mai este frica de bodigoarzi( batausii ) firmei. Oricum aici este ca la coltul strazii, vorbeste fiecare si nu asculta nimeni. Ma asteptam la stiri senzationale ca fiind o modalitate nemaintalnita prin care isi salveaza, daca mai este ceva de salvat din avere, dar asa... fara importanta
doina pe 26 August 2016, 18:48
#1
stire bomba!
nu va este rusine cu asemenae stiri asa ajutati orasul cine va platesye pe voi?????





Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.