Un om de poveste - Ioan Niculae. Dezvaluiri incendiare. Sute de milioane de euro transportati in Germania si depusi in 3 conturi.

25 August 2016, 09:30 | 9773 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Un om de poveste - Ioan Niculae.

Nu numai BIF a adus sau aduce milioane de euro cuplului mafiot, va fac cunoscuta o alta societate care ii decarteaza saci cu bani negri voi mentiona S.C. Intervitt, o societate cu specific... ati ghicit VINIFICATIE. 

Intervitt este o societate care are cultivate peste 480 ha de vie. Momentan pe rod doar 360 ha iar restul fiind tanara posibil peste 2 ani. Are si un combinat de,, prelucrare a vinului " destul de dotat facut pe fonduri europene, dar.. NU STIU CUM S-A APROBAT CONSTRUCTIA PE UN TEREN PRIVAT.

Da. Nu exista documente cu titlu de proprietate din care sa ateste ca cele 480 ha ar fi ale SC Intervitt. Pe rol sunt multe dosare de cercetare pentru tulburare de posesie culmea chiar unde Ioan Niculae cultiva vita de vie.

Familia Parvulescu este destul de cunoscuta.

El este director la SC Intervit si cercetat penal in cateva dosare de evaziune fiscala in jud Arges. Momentan directorul muta vinul din Intervitt in InterAgro punct de lucru Smardioasa si invers dupa bunul plac si asa se ascunde de controale. Cat or lua cei ce fac asa zisele controale? Doamna Parvulescu este asociata cu Nicoleta Toncea 50-50% la un mare centru medical in Zimnicea, denumit Inter medical care - iar ceva de spalat bani.

Alta metoda de facut bani repede si fara problema a fost in urma cu cativa ani cand s-a dat o lege pentru o categorie de tineri care sa reuseasca in viata, pana aici nimic rau de la guvern.

Dar cand isi baga coada Mefisto in cadrul Interagro iau fiinta pe nume personal niste pensiuni finantate din spate de Nicoleta Toncea. 

Se stie ca nu poti sa castigi fara sa joci, ca la loto. A investit din bani negri si a improprietarit niste tineri angajati.

Fraierii vazandu-se mari proprietari si administratori de firma ( copii fara minte ) si-au dat consimtamantul si au facut asa zise proiecte cu fonduri europene dar si gresala cea mai mare...

Da. Au facut imprumuturi de sute de milioane de euro unii din ei girand si bunurile personale. Ghiciti bani lichizi pusi frumos in pungi de plastic unde au ajuns?

Exact, direct in mana Nicoletei Toncea, care normal i-a transferat in Germania in 3 conturi. Bani transportati cu mijloace auto de catre unul din soferii de suflet ai Nicoletei Toncea.

De administrarea conturilor si supravegherea indeaproape s-a ocupat un alt tanar fara minte, Roman Ionut. Personaj foarte controversat, el s-a ocupat de un lucru delicat in Interagro si anume imprumuturile bancare ale societatii. El se spune ca s-a ocupat ca unele terenuri si mijloace fixe sa fie girate la mai multe banci.

Pentru conturile din Germania, Nicoleta toncea l-a trimis sa aibe grija pe un alt tanar fara minte, Nicusor Buzica, fost director al Service auto Interagro. Persoana cu care sora Nicoletei toncea a facut un baietel - chiar daca este casatorita cu Eugen Capra. 

Intortochetate caile in Interagro

Atat pentru azi.

Pe data viitoare

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.