Două tinere, adoptate în America, își caută părinții biologici în Teleorman.

24 August 2016, 16:08 | 7529 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Două tinere, adoptate în America, își caută părinții biologici în Teleorman

Două tinere din America, născute în România și date spre adopție în anii 90, își caută părinții biologici. În demersul lor, tinerele au apelat la comunitatea The never forgotten children of Romania, o pagina de Facebook care ajută copiii adoptați să-și găsească părinții naturali.

”Numele meu este LUCICA şi aceasta este sora mea biologică MĂDĂLINA, amândouă am fost adoptate din România, în data de 20 iulie 2000, de către aceeaşi familie americană. Acum, cea mai mare dorinţă a noastră este să ne găsim familia biologică; o căutăm de atât de mult timp! Eu m-am născut în data de 16 ianuarie 1997 şi Mădălina pe 20 iulie 1998. Suntem din Alexandria, judeţul TELEORMAN iar parintii nostrii sint din ROSIORII DE VEDE. Nu cunoaştem numele părinţilor biologici, stim doar că avem 5 alti frati, posibil tot in Rosiorii de vede, dar sperăm să îl cunoaştem cu ajutorul dvs”, au scris tinerele în apelul lansat pe Facebook.

Pentru că au foarte puține informații despre părinți naturali, tinerele apelează la comunitatea virtuală pentru orice indiciu care le-ar ajuta în căutarea lor. ”Avem nevoie să DISTRIBUIŢI postul nostru şi să vă rugaţi pentru noi. Tot timpul de când am fost adoptate, ne-am întrebat de unde provenim, cine este familia noastră, ce mănâncă şi cu ce se ocupă în fiecare zi. Ne întrebăm cum îşi petrec zilele de naştere şi sărbătorile; şi avem atât de multe întrebări fără răspuns. Dacă aveti ceva informatii despre familia noastră din Rosiorii de Vede, ne puteti contacta pe următoarea pagina de comunitate Facebook”, mai spune anunțul fetelor care își caută părinții în Teleorman.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
sunteti frumoase pe 28 August 2016, 12:48
#5
felicitari fetelor ca traiti bine
De ce nu-i intreaba pe cei care le-au crescut?Acestia,au obligatia morala sa le spuna adevarul. Si daca sunt bine, de ce vor sa afle crudul adevar? Dupa fotografie,par sa fie de etnie roma,sau din familii care n-au dupa ce bea apa, dar toarna la copii, fara numar... E simplu ca buna ziua...Au fost vandute de parinti, pentru bani... Si, pana la urma, adevaratii parinti sunt cei care ne cresc, nu cei care ne nasc inconstienti de ce vom intampina in viitor...
marisa pe 25 August 2016, 22:13
#4
sa le.ajutam
Sa se ocupe de acest.caz autoritatile din teleoran
Bibică pe 24 August 2016, 23:10
#3
Haoleo,fetele mele
Ia veniți la tata,sînt pe lîngă parc,dau cu cauciuc*rirele la alba-neagra,haptumițe.Ce bune v-ați făcut,stăncuțelor!
ion pe 24 August 2016, 17:35
#2
t
bunicele ursaresele
Liviu Olteanu. pe 24 August 2016, 17:19
#1
EMOTIONANT!
Totusi, ma intreb: ADOPTIILE NU AU FOST FACUTE PRIN NISTE INSTITUTII DE STAT CARE AR TREBUI SA POSEDE TOATE DATELE NECESARE?! EU NU CUNOSC LEGISLATIA REFERITOARE LA ACESTE CAZURI, S-O FI PREVAZAND CUMVA CA PENTRU COPIII INFIATI NUMELE PARINTILOR BIOLOGICI SA RAMANA SECRETE?! AR FI O MARSAVIE INTOLERABILA!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.