BOMBA!!! Un om de poveste - Ioan Niculae - episodul 3. Evaziunea fiscala, principalul obiect de activitate in afacerile puscariasului. Saci de bani ascunsi in casele apropiatilor.

23 August 2016, 23:56 | 8075 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Evaziunea fiscala, principalul obiect de activitate in afacerile puscariasului. Saci de bani ascunsi in casele apropiatilor.

Faptul ca in scurt timp Niculae a facut saci cu bani din evaziunea cu alcool de la societatea ALCOZIM - o distilarie de mana a 2-a momentan sigilata de autoritati - i-a oferit rampa de lansare pentru adevarata afacere cu alcool.

Este adevarat ca toata lumea doreste sa aibe un trai mai indestulat sau o situatie buna, dar ca sa te imbogatesti peste noapte trebuie sa ai si calitati: avar, tepar, neam prost, prost crescut, nesimtit si enumerarea poate continua cu calitatile negative dar nu este spatiu.

Revenind la marile realizari elogiate pe la unele posturi TV platite cu bani grei sa faca emisiuni pe tema respectiva, se puncteaza ca la fotbal, o mare implinire a grupului infractional - a se citi Ioan Niculae si Nicoleta Toncea, si anume cumpararea, mutarea si construirea pe meleagurile Zimnicea a unui combinat-rafinarie denumit pe scurt BIF de catre localnici.

Societatea Bio Fuel Energy are ca obiect de activitate producerea de bio-etanol obtinut din procesarea porumbului. Denumirea produsului in termeni chimici poate induce in eroare un novice, dar nu si in denumirea populara de alcool. Concentratia lui fiind chiar de 99% inchipuitiva la o productie de 80 000 to/ an cam ce bani negri genereaza.

De la acest BIF pe langa produsul principal (alcool) se mai comercializeaza DDGS - un fel de malai cu concentratie mare in proteine pentru hrana animala si vestitul ulei din germeni de porumb. 

Acest BIF a adus in ultimii ani prin evaziune fiscala saci cu bani ce au fost depozitati pana la transferul in strainatate in casa unor familii, voi preciza acum doar doua. Prima familie este compusa din doi angajati ai grupului InterAgro, Cristina David, pe post de directoare la hotelul din Zimnicea si Cristian David, director care a falimentat SC Intergaz. O alta locatie pe unde inca mai umbla bani negri ai lui Niculae este casa lui Danut Patrascu, unul dintre finii de mare incredere ai Nicoletei Toncea.

Alte evenimente, date si nume in episodul viitor.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
.. pe 10 Septembrie 2016, 09:34
#7
...
cei care au preluat puterea si cei care au urmat pana azi trebuiesc impuscati, ceausescu a avut si el vina lui dar astia sunt mai rai decat sacalii
AVEM CE AM VOTAT.... pe 07 Septembrie 2016, 02:46
#6
" EPOCA DE AUR "...
AICI ESTE MANA STRAINILOR, CARE AU GASIT OAMENII DIN "VERIGA SLABA"....

Petrache Lupu. pe 25 August 2016, 06:32
#5
Lui ioan de sub presc*ra.
Tie si celui care a intrebat daca se mai repornesc Combinatelel de ingrasaminte chimice: NU STIU SA RASPUND LA ACEASTA INTREBARE, DAR STIU CE TREBUIE FACUT PENTRU A FI REPORNITE= STATUL SI TOTI CREDITORII SA-I CONFISTE TOATE PROPRIETATILE, A CAROR VALOARE ESTE MAI MARE DECAT A DATORIILOR SI SA REPUNA TOTUL IN FUNCTIUNE, SIMULTAN CU INCERCAREA DE REPRIVATIZARE. ORICINE CARE ARE CEVA CUNOSTIINTE TEHNICO-ECONOMICE STIE CA TOATE UNITATILE SALE ECONOMICE SUNT RENTABILE. DACA SCUMPUL NOSTRU STAT PROCEDA ASA DE LA INCEPUT, CAND S-AU VAZUT CLAR INTENTIILE DE FRAUDA ALE LUI NICULAIE, NU S-AR FI PIERDUT NIMIC! DAR DE, DACA ASA O FI FOST INTELEGEREA INTRE STAT SI MAFIOT, BLAGOSLOVITA DE UNCHIUL SAM+ UE?!
ioan dupa scriptura pe 24 August 2016, 22:29
#4
realitatea ireala
Observ ca aici sunt si cititori din alte localitati decat Zimnicea. Este foarte bine sa stie o tara intreaga ce se intampla in acel oras.



Cineva a intrebat daca se mai pornesc combinatele.

Raspundul este ca se vor deschide toate combinatele dar in anumite conditii printre care: statul si organele de control ale statului la toate nivelele sa inchida ochii la ce a facut si ce va face in urmatorii 50 de ani puscariasul si parvenita lui, sa fie scutit de tot ce inseamna impozit si dari la stat... eee ce spuneti?



Mortii nu inviaza.
grigore pe 24 August 2016, 11:55
#3
posibil
Totul este posibil, un vechi proverb spune ca nu iese fum fara foc. de regula ce se scrie este pe jumatate adevarat si jumatate ascuns...
Petrache Lupu. pe 24 August 2016, 06:25
#2
Amuzant articol.
Ca sa faci afaceri de asemenea anvergura TREBUIE sa ai complici in toate organele de control ale statului In plus, s-a inradacinat metoda de a li se permite infractorilor sa-si instraineze o buna parte a averilor inclusiv depunerea in banci straine a unor mari sume de bani si cand afacerile incep sa puta se fac intelegeri intre proc*rori, judecatori si infractori pentru condamnari la pedepse derizorii si pentru fapte "hazlii", cum ar fi inchisoare cu suspendare, sau cu executare in inchisori de lux- 5 stele- de "maxim confort si libertate". Avem exemplele lui Ioan Niculaie, Liviu Dragnea si al magnatilor din fotbal: clanul Becali, Cristi Borcea, George Copos si al unor politicieni pe care nu-i mai citez. Acest comentariu si aceste exemple se refera la "personalitati" notorii, dar pe plan local treburile sunt astfel "aranjate" si regizate, incat bosuletii nici macar nu sunt deranjati cu controale de rutina Voi cita la intamplare: Victor,Tilea, Tanasa, Paladus.Ion Codrea, fratii Codrea.
Un CItitor pe 24 August 2016, 00:04
#1
De carduri
Pai mai frateilorcand ai cativa popi din oras pe post de buni ajutatori cum sa te buc*ri?

Poroschia, Alexandria, hai sa dam la biserica sau sa spalam banutii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.