Un om de poveste - Ioan Niculae - episoadele 1 si 2 - ne scriu cititorii.

21 August 2016, 10:50 | 10507 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae si Nicoleta Toncea.

Ep. 1

Ioan Niculae, un om ca oricare altul, cu mai mult tupeu si nesimtire care veti vedea in micile episoade cum a reusit sa agoniseasca sustinut si ajutat de mici trepadusi. Nuconsider ca evenimentele ce urmeaza a fi relatate sa aiba cronologia reala, trebuie sa luati doar faptele ca atare.

Zona Zimnicea avand un statut de zona defavorizata si cu ceva banuti furati de la statul Roman, protagonistul povestioarei noastre isi dezvolta pentru inceput mica afacere pe umerii locuitorilor si cu ajutorul si concursul nemijlocit al autoritatilor locale.

Printr-un concurs al Providentei malefice ajunge ca langa EL sa se aciuiasca o tanara - pe atunci, posibil blonda vopsita- de unde si proverbul cine se aseamana se aduna cumulat cu cioara vopsita, zisa si Boticut, alias Niko, alias Toncea Mariana Nicoleta. Aceasta avea sa devina dupa cum vom vedea in timp amanta, directoarea generala si cea care l-a determinat sa faca puscarie.

Citeste si: Comentariul zilei - Din ce traieste Ioan Niculae?!

Ep. 2

Dupa cum am precizat rog inca o data sa tineti cont de momentele scrise de mine episodic intrucat cronologia evenimentelor a fost cu totul alta. Dupa infiintarea unei societati cu denumirea identica cu cea cu care a facut ceva miliarde in Bucuresti, da drumul unor afaceri foarte dubiaose alaturi de un grup de specialisti in evaziune si falimentare.

Zimnicea fiind declarata zona defavorizata Ioan Niculae, isi pune in aplicare planul diabolic, si anume de a se imbogati fentand atat plata catre stat a unor impozite ( dupa cum veti citi in episoadele viitoare ) cat si prin furtu multor suprafete agricole ( a se citi tulburare de posesie -pedepsita penal de legislatia in vigoare )

Apeland la o metoda practicata la risc de multi investitori, cu fonduri Europene nerambursabile a luat fiinta o mica distilarie cu denumirea ALCOZIM, acolo facandu-se cum spune romanul - bani cu lopata, prin evaziune fiscala.
Cu multi ani in urma toti zimnicenii sosoteau pe la colturi ca fostul directo general al InterAgro Zimnicea, Dl. Abalaru, mergea cu masina inaintea coloanei de TIR-uri cu produse alcoolice fara acte, iar cand apareau politistii deschidea geamul masinii si le oferea plicul cu maruntis.
Circula zvonul ca se bateau politistii pe facut de serviciu cand trec TIR-urile de la Interagro. Atunci au vazut unii zimniceni cum se fac bani cu sacul fara taxe.

Atat pentru azi.

Pe zilele urmatoare. 

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Fara nume pe 01 Iulie 2017, 18:02
#7
Un om simplu
In ziua de azi toti trag pentru ei. Nu luam cu noi nimic pe lumea cealalta este adevarat, doar pacatele care le facem pe lumea asta
sile pe 23 August 2016, 21:06
#6
pentru ion
Ioane, nu contest ca Niculae este un smecher, dar gandeste-te ca acum are nu mai are titlul de PRESEDINTE, cum i se spunea. Acum este apelat cu PENALUL sau PUSCARIASUL.

Vom vedea cum evolueaza in lunile urmatoare. RECIDIVISTUL?

Sigur va face iar puscarie, intrebarea este daca se va mai intoarce de acolo...Eeeeee...
un zimnicar pe 23 August 2016, 20:59
#5
pentru Vasile
Vasilica, daca te pricepi doar un pic economic stii bine ca intr-o localitate cu cat sunt mai multi investitori cu atat cresc salarii medii la muncitor, impozitele locale, nivelul de trai. Deci Vasilica nene roaga-te la Dumnezeu sa intre iar la puscarie alaturi de intreg grupul de mafioti de la Interagro. In felul asta vor veni investitori si ai de unde alege loc*ri de munca. Daca nu iti este gandul la munca si o trimiti pe nevastata la confectii sa traga in masina si tu sa stai in carciuma, e treaba ta.
Gica pe 23 August 2016, 17:22
#4
# vasile
Mai porneste combinatul cand o veni Ceausescu presedinte !
Vasile. pe 22 August 2016, 17:05
#3
Mare interes pentru cetateni.
Despre fabricile lui Ioan Nicolaie si daca se mai intrevede vreo posibilitate de repornire sa scrieti, nu asemenea prostii care sunt arhicunoscute!. DE FAPT, EL A FOST LA ODIHNA, IN CONTURI IN STRAINATATE ARE DEPUSE SUME IMENSE, DNA "SI-A FACUT DATORIA" IAR PROSTII S-AU ALES CU PRAFUL DE PE TOBA SI CU CEL DIN OCHI!
Florin pe 21 August 2016, 23:21
#2
Aa io mananci tu Ion!!!
Pu.a
ion pe 21 August 2016, 20:21
#1
c
latrati ca prostii ca niculae e tot smecher
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.