Perchezitii DIICOT - Cultura de cannabis la Dracea.

18 August 2016, 16:03 | 6367 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Perchezitii DIICOT - Cultura de cannabis la Dracea.

Mai multe plante de cannabis au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate joi dimineață, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT — BT Teleorman, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei Dracea și una în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma acțiunii, la una dintre locațiile percheziționate din comuna Dracea a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între unu și doi metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiști.

În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT — BT Teleorman, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
... pe 11 Septembrie 2016, 09:59
#2
...
Daca nu au stiut sa ceara si ei fonduri europene, pentru a deschide "s.c.cannabis s.r.l."..., asta este...

Baietii care celor cu bani,(cum este baiatul patronului autogarii tr. magurele), nu sunt deranjati, pentru ca taticii lor, (cu bani, si membri p.s.d.),isi apara progeniturile...
MEDIOCRITATE pe 28 August 2016, 13:01
#1
" FELICITARI "
Canabis se gaseste pe drumurile de langa Cringu, combinat, Dunare, Olt, si alte ape c*rgatoare... Oricine poate scoate din pamant o radacina de planta. Normal, daca este replantata si udata, se dezvolta...

Trebuia sa-si deschida S.C.........S.R.L.???

De magnatii care au pradat tara nu se ocupa nimeni..Stau in arest ca la statiune ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.