VIDEO Ceausescu a fost in vizita la Saelele. Primul penal al judetului a fost intampinat cu muzica de fanfara, paine si sare.

08 August 2016, 11:14 | 8841 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ceausescu a fost in vizita la Saelele.

Invitat să taie panglica la cea mai nouă investiție din comuna Saelele, un cămin pentru bătrâni, Liviu Dragnea, președintele PSD, a avut parte de o primire de pomină. Cu mic cu mare, sătenii din localitatea în care a copilărit Dragnea s-au adunat în fața noii investiții, primarul Gabriel Cârjan a întins covorul roșu și fanfara din comună a fost chemată să-l întâmpine pe ”cel mai iubit fiul al satului”.

Dragnea și-a făcut intrarea în acorduri de fanfară și a fost întâmpinat de copii îmbrăcați în costum național cu pâine, sare și o ploscă cu vin. Președintele PSD a tăiat panglica la ”Centrul social pentru îngrijire bătrâni și persoane cu nevoi speciale”, investiție realizată prin Programul Operațional Regional, care a beneficiat de o finanțare nerambursabilă de peste 1,8 milioane de lei. Dragnea a vizitat căminul cu 8 camere de cazare, a aflat că la Saelele există deja 10 cereri din partea bătrânilor și l-a felicitat pe primar pentru finalizarea proiectului.

"Cred că este al cincilea cămin de bătrâni din judeţ, unele sunt susţinute de Consiliul Judeţean, altele de primării, cum este şi cel de la Saele. Sunt necesare. Un cămin de bătrâni este necesar. Sunt deja cereri. Este foarte bine realizat şi este foarte bine gândit. Este o comună foarte bine îngrijită, este o comună în care se poate vedea tipul de proiect pe care eu l-am promovat la Ministerul Dezvoltării, în acel program de dezvoltare locală, un pachet minim de invesţii care trebuie să existe în fiecare localitate, apă, canalizare, asfaltarea tuturor străzilor din localitat , scoală modernizată, dispensar, un cămin de bătrâni , farmacie şi o bază sportivă. Aşa cum aţi văzut acest cămin de bătrâni are şi o grădină, are şi un solar, o seră - solar se spune pe aici, pe la noi- dar acest cămin trebuie să fie şi susţinut financiar ca să nu mai aibă nevoie de alte fonduri. Am înţeles că în condiţiile în care vor fi şi alte cereri, în şcoala veche se poate amenaja”, a spus Dragnea la Saelele.

” Să ajungeți președintele țării!”, ”La mai mare!” i-au urat consătenii lui Liviu Dragnea, la finalul inaugurării de la cămin.

Premiu de excelență pentru susținerea fotbalului

Primirea grandioasă nu a fost singura surpriză pregătită de consătenii lui Dragnea. Președintelui PSD i s-a oferit o diplomă de excelență pentru ”Implicarea în dezvoltarea comunei Saelele și contribuția adusă la creșterea nivelului calitativ al fotbalului din județul Teleorman.

Vizita lui Dragnea la Saelele s-a prelungit, după inaugurarea căminului, cu un meci de fotbal. Cum pe stadionul din comună se derula finala Cupei Teleormanului între Voința Saelele și Rapid Buzescu, președintelui PSD i s-a pregătit un loc special în tribună pentru a asista la meci.

Centrul social inaugurat la Saelele a fost realizat prin reabiltarea, extinderea şi transformarea fostului dispensar medical, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, dispune de opt camere şi 24 de locuri de cazare. Valoarea totală a proiectului cu tva se ridică la 2.587.572 lei

sursa: teleorman24.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
prostimea pe 18 August 2016, 06:29
#12
" PROST SA FII, NOROC SA AI..."
AICI SE AFLA PROSTII ROMANIEI...
moromete pe 17 August 2016, 22:03
#11
primiti-l pe hot cu usile deschise
De ce nu l-a primit D.N.A-ul cu niste catuse??? Ii dati paine si sare unui borfas care a furat painea de la gura oamenilor.Ce oameni ...pana cand il vor pupa pe acest Hitler care ar trebui acuzat de genocid?
Titu pe 11 August 2016, 09:49
#10
Alo,Primare !
Ca sa stie toata lumea!Exista un grup de oameni din satul Pleasov care au lucrat la constructia azilului de batrini.Mentionam ca au lucrat fara acte de angajare,si fara sa fie platiti de citeva luni.Ce facem,mincinosule de primar ?Pentru firma ti**nului Stanescu de la Izbiceni aveti bani? Cit ti-ai luat dreptul?
ko pe 10 August 2016, 15:53
#9
respect!
Cum poate sa invoce acest personaj meschin DRagnea respect si covor rosu!? Mai are sa-si arate si piossenia fata de Familia Regala.Un meschin si fatarnic!
nastratin pe 09 August 2016, 08:25
#8
penibil
si iar penibil
Unul cu capul limpede. pe 08 August 2016, 17:36
#7
Spalati pe creier?!
Inseamna ca au, spre deosebire de multi p(r)ostaci pe acest site care au teasta goala. Cineva se intreaba de ce Dragnea nu se duce si in alte localitati. Dar Iohannis de ce nu vine pe la noi, prin Moldova si CHIAR PRIN TRANSILVANIA? ACESTA NU-I ARTICOL!( o spune unul caruia i se falfaie de dragnea)
comuna turnu pe 08 August 2016, 16:46
#6
jud dragnea je**su
apar ca nesimtiti la cate o ocazie din asta sasi ia meritele pe care nu le au si apar acum ca tot vin alegerile in toamna si au nevoie de noi sa ii votam iar ei ne mai mint ca mai face o hidrocentrale una alta.in schimb ei iau la goana investitori care nu cotizeaza la je**su de dragnea exemplu preli la turnu magurele etc etc mancanear puta la toti si sper sa le taiem aripile in toamna lui dragnea mohanu simioescu trantori din stup

comuna turnu mag pe 08 August 2016, 16:38
#5
judet dragnea
in fotografia de sus apare si un mameluc din turnu el ce p***da masi cauta la saele sa vada cum se sustine sportul de catre primarie ori o echipa de fotbal.il mandatul sau sau desfintat 3 echipe turris cetetea si sporting. de ce face stadionul sa vina inputitul de dragnea sa joace miuta cu el si mohanu simionescu necea si alti pupinc*risti ai je**sului de dragnea,rusine sa le fie
Sabina pe 08 August 2016, 16:30
#4
Hai sa lămurim unele lucruri
Încă de la început va spun ca sunt un vechi anticomunist.Ceausescu,cu toate relele pe care le-a făcut,a lăsat ceva în urma lui,Dragnea,doar sărăcie și suferința.
mariana pe 08 August 2016, 13:44
#3
Dragnea,nu Ceausescu!
Daca a-ti fii pus titlul corect,Dragnea,nu Ceausescu,cu siguranta nu ar fii interesar pe nimeni.
Luca pe 08 August 2016, 13:24
#2
Doamne,nu vezi lichelele astea?
Nu se poate!Cita nesimtire la acesti doi panglicari,un condamnat si un tist bist.Uitati-va la comportamentul acetui asa zis primar,ii titie c*rul ca vine condamnatul.Este ratacit,nu stie ce e cu el,un bilbiit.Acesti indivizi calca in picioare demnitatea unor batrini.Sa va fie rusine,porcilor !Nu va mai saturati?
Născut la Lunca Teleorman pe 08 August 2016, 11:51
#1
Este o rușine ceea ce se întamplă.
Dacă se crede așa de iubit de către cetățeni,de ce nu merge și în alte zone din țară?Uite,în Ardeal sau prin marile orașe ale Romaniei,nu prin zonele unde cetățenii sînt spălați pe creieri și trăiesc într-o sărăcie și mizerie cruntă.Fanfara care a cîntat este aceea care cîntă la morți.Tocmai pentru astfel de acțiuni penibile,rîde întreaga țară de Dragnea și teleormăneni.Sîntem considerați proștii țării.În condițiile astea,ne merităm soarta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.