Sporting Turnu nu se va mai înscrie în noul campionat în Liga 3.

03 Iulie 2016, 15:35 | 6946 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu nu se va mai înscrie în noul campionat în Liga 3.

Zvonurile privind retragerea echipei Sporting Turnu din campionat s-au adeverit şi din păcate nu vom mai avea trei echipe din Teleorman în următoarea ediţie de campionat din Liga 3.

Patronul Valter Raffini şi-a anunţat colaboratorii că nu va mai înscrie echipa în noua ediţie de campionat.
În acest sens toţi jucătorii au primit învoire să plece de la echipă iar echipa va cădea din câte se pare în Liga 6.
Probleme din ultimul an când echipa a trebuit să joace la Alexandria şi să se antreneze la Buzescu se pare că au afectat încrederea oficialilor de la Turnu. La acest lucru s-a mai adăugat şi ratarea promovării în Liga 3 de anul trecut.

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 06 Iulie 2016, 08:42
#14
Intrebare ... intrebatoare
Domnilor, vaicareala asta nu-si are rostul pentru ca meritam ceea ce nu se intampla. Cati dintre cei care azi infiereaza cu manie proletara jalnica stare de fapt in care a ajuns orasul nostru a iesit la vot? Pe cati a convins sa iasa la vot pentru a scapa de aceasta caracatita pesedista? Va spun eu. Putini, foarte putini. De fapt nici n-ati crezut ca se poate schimba ceva, si chestia asta ap perceput-o de visu. Oameni de la care aveam pretentii se resemnau in fata ideei ca toti sunt la fel. Nu s-au dus la vot convinsi ca nu se mai poate face nimic. Ca orice am face suntem condamnati la a suporta jugul rosu. Si uite cum a castigat PSD! Si uite cum se perpetueaza saracia! In c*rand acest oras, sau aceasta tentativa de oras va fi unul fantoma in care vor paste caii prin parc*ri si vor alerga ti**nusii pe strada in putza goala. Va multumesc din suflet pentru asta domnilor pensionari pentru dezastrul la care ne-ati condamnat. Dar stiti ce? Si voi sunteti in aceeasi mocirla cu noi.
justitiarul pe 05 Iulie 2016, 23:52
#13
S-a ales praful de Turnu Magurele
Nu stiu de ce vorbiti despre asa numitul stadion, ce va face sa credeti ca o sa mai aveti asa ceva in Turnu Magurele?...mai ales ca s-a ales praful de echipa de fotbal... As fi in stare sa pun pariu ca nu se mai face stadionul, pe mentalitatea ca daca tot nu mai avem echipa, ia sa facem altceva cu banii adica sa-i mai furam un pic...si uite asa o sa va imbrobodeasca aceasta scarba de psd cu ceva loc*ri de joaca, eventual inca jumatate de strada asfaltata sau nu, ca mi-am adus aminte..., se mai asfalteaza un pic cand cobori de la Banciu...si gata, alta teapa data turnenilor..., si sa nu comentati, aveti ceea ce ati ales, deci ciocul mic! N-am pomenit nimic de circul care a fost in weekend cu 95 la suta tarabe ale ciorilor, bazin cu apa in fata fostei poste, masinute in fata catedralei si militieni care se plimbau poate, poate le pica o spaga cat de mica..., nu mi-a fost decat sila!
Little Franky pe 05 Iulie 2016, 19:38
#12
"Serbările Dunării" = "Pâine și circ"
Vai de mama noastră - asta ne mai lipsea că-n rest le-aveam pe toate - vorba lu' Bulă. Avem de toate, avem loc*ri de muncă, c*rge lapte și miere, câinii aleargă cu covrigii-n coadă. Alo, cei 52% cu 2 neuroni în creier, vă mai trebuie ceva sau aveți de toate!
Lascarica pe 05 Iulie 2016, 16:15
#11
........
raffini si-a ales gresit oamenii incepind de la baleala pana la foamete

ION pe 05 Iulie 2016, 12:06
#10
ORAȘUL MOARE ÎNCET ȘI SIGUR !
ȘI TOATE ASTEA NUMAI,,DATORITĂ,, BRAVULUI CONDUCĂTOR,DRAGNEA.CAND VĂ TREZIȚI,FRAȚILOR ?!
Sportin ramai??? pe 05 Iulie 2016, 10:58
#9
nu te retrage
eu joc la sporting daca se retrage de tot mie imi pare rau noi unde o sa mai jucam??











danut c. pe 04 Iulie 2016, 19:23
#8
un oraș mort
din punct de vedere sportiv și cultural-artistic orașul Turnu Măgurele rivalizează cu Dăbuleni. Nu avem cluburi sportive, nu avem teatru, cinema, muzeu, casă de cultură, nu avem bibliotecă, dar vom avea stadion de milioane de euro. Fraților, ăsta e oraș sau o caricatură de oraș, nu avem mai nimic, nici profesori și nici instructori nu mai sunt! Și fiindcă tot au fost Serbările Dunarii, ceva mai rău decât bâlciul, țigănie c*rată, am și o întrebare - Să fi fost vreo 2000 de oameni seara la concert, amestecați, tineri cu bătrâni, fani de pop**ară cu cei de muzică ușoară. Dacă intrarea la spectacol era una simbolică, adică 10 - 15 lei, câte persoane mai vedeam în fața scenei? Poate câteva sute! De ce? Încerc un răspuns sau îl ghiciți voi ....
nastratin pe 04 Iulie 2016, 16:52
#7
vero
daca pana acum,italianul, a visat frumos frf l-a trezit la realitate.....in romanica rezultatele nu se stabilesc doar pe teren
m..e psd pe 04 Iulie 2016, 14:19
#6
sporting
aceste javre care conduce orasul a reusit sa distruga si si acest proiect facut de acest om cu suflet mare.le era ca se buc*ra acest om de mai multa pop**aritate decat dragnea si cuclea acesti nemernici care a luat si firma pireli la goana pt ca nu a cotizat la inpostorul de dragnea .in loc sa ajute acest strain ei cereau chirie ssi taxe pe stadionn si nici macar nu tundea iarba la el.inainte de alegeri se lauda pe net cu fotografiile facute la eurosiloz dar nici macar nu misca un deget in ajutorul echipei.jugea..r la pu,a
danut c. pe 04 Iulie 2016, 01:16
#5
Walter Raffini ne-a tras-o sau i-am tras-o!
.... era de așteptat. Dacă n-ai bani, n-ai sponsori, n-ai susținerea nimănui, nici măcar stadion nu ai, atunci ce să mai vorbim! Raffini părea de ispravă un "italiano vero" dar l-au păcălit .... alții. Interesant, cine o să joace pe noul stadion? Poate ..... Răzvan Vasile, Nardi, Săileanu, Alexe și toți pesedeii!
viorel pe 03 Iulie 2016, 23:38
#4
adevarul
italianu nu sa mai inscris ca anul trecut l-au facut alde badoi de vro 200 000 euro. stadionul e facut cu fonduri date de la minister, nu de la europeni
u pe 03 Iulie 2016, 21:07
#3
t
prafu s-a ales
Sile F. pe 03 Iulie 2016, 18:20
#2
Ați reușit să distrugeți și fotbalul
Gata,s-au săturat și italienii de prostiile și măgăriile voastre.În toamnă,înaintea alegerilor,Ciuma Roșie o să iasă și o să ne spună că datorită lor se va face un stadion nou.Greșit,nu datorită lor ci datorită celor ce au accesat fonduri europene.Vom avea stadion,dar nu vom avea echipă.Ați mai auzit asta undeva,in ce județ,în ce țară?Poate o să mergem la stadion și o să-l aplaudăm pe Cuclea și pe echipa lui de incapabili,atunci cand va juca fotbal pe noul stadion.Încet,încet,se vor întoarce vremurile de-altădată.Rușine,distrugătorilor de loc*ri și oameni!
euu pe 03 Iulie 2016, 16:34
#1
De ce a trebuit sa joace la Alexandria si sa se antreneze la Buzescu?!
Pentru ca Turnu Magurele nu a mai avut stadion!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.