Perchezitii la Costel Barbu: Mascatii au cautat arme si droguri.

29 Iunie 2016, 10:03 | 7705 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Mascati.

Serviciul de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman efectuează percheziții la Suhaia, într-un dosar de evaziune fiscala . Vizat în dosar este fostul primar de la Suhaia, Costel Barbu, co-președinte al PNL Teleoman.

Perchezițiile nu vizează activitatea lui Barbu ca fost edil, ci cea de administrator de firmă, existând suspiciuni de evaziune fiscală. Reprezentanții IPJ Teleorman nu au furnizat, deocamdată, mai multe detalii despre acțiunea de la Suhaia, fiind vorba despre un dosar în curs de cercetare.

Contactat telefonic, Costel Barbu, a confirmat perchezițiile, adăugând faptul că mascații nu au găsit nimic în neregulă în locuința sa . ”Au cerut acte, ștampile de la societăți. Nu mai sunt acționar, adminstrator, deci nu am acte. Au întrebat de arme și droguri. Nu au ridicat nimic, pentru că nu au găsit nimic. Au plecat cum au venit. ”, a declarat Costel Barbu.

”Nu a fost ridicat niciun document de la locuințele mele. Nici nu aveau ce. Eu nu am vreo legătură cu cele sesizate de către oamenii legii. Mă voi prezenta în fața anchetatorilor, atunci când mă vor chema, la orice oră din zi sau din noapte. Nu am nimic de ascuns. Timpul va demonstra că am avut dreptate. Ca o picanterie, că tot căutați voi, ziariștii, senzații tari, am fost întrebat dacă am în casă arme sau droguri. No comment!”, a precizat Costel Barbu.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
contaran pe 12 August 2016, 20:44
#1
puscaria sa-l manance
cand vom avea marea placere sa-l vedem in puscarie cel putin 20 de ani, cate smecherii a facut impreuna cu Ioan Niculae de la Interagro, daca ar avea c*rajul cei de la DIICOT sa ii acncheteze ar avea de munca ani de zile...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.