Doi ciobani au murit dupa ce au baut dintr-o sticla.

20 Iunie 2016, 16:41 | 7038 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Doi ciobani au murit dupa ce au baut dintr-o sticla.

Vineri, 17 iunie, doi moldoveni, în vârstă de 17 și, respectiv, 19 ani, slugi la oile lui Ilie Gheorghe, șeful organizației locale a PSD din comuna Dracsenei, care munceau „la negru”, împreună cu un alt bărbat de 60 de ani, slugă la alt cioban din sat, s-au ospătat dintr-o sticlă găsită pe câmp, după cum declară localnicii. Alții spun că, de fapt, recipientul ar fi fost luat din gospodăria unuia dintre oieri, fără însă a i se cunoaște conținutul.

Minorul de 17 ani a fost găsit inconștient, fiind transportat la spitalul din Roșiorii de Vede iar după câteva ore a decedat. (A fost transportat în localitatea natală și înmormântat.) După două zile, pe 19 iunie, și bărbatul de 60 de ani a avut aceeași soartă. Nu s-a mai putut face nimic. Cel de 19 ani a avut noroc. Și-a revenit.

Pentru elucidarea cazului, poliția face cercetări și s-au prelevat probe de la autopsie și din sticlă, urmând ca, în urma rezultatelor, să se stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul tragic și cauza care a dus la deces. Vom reveni cu amănunte.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
,,, pe 24 Iulie 2016, 07:13
#8
,,,
Bine ca n-au baut din doua sticle!!...
... pe 03 Iulie 2016, 14:02
#7
ULTIMUL CIOBAN
"Moment de reculegere" pentru ULTIMUL CIOBAN,...

Vai de steaua noastra....
. pe 25 Iunie 2016, 09:19
#6
.
Stiu cine erau ciobanii | Georgica Paunescu si Ene-Dan Diaconescu in direct, acum mare liberal. Dimnezeu sa-i ierte .

cool mad
Corina Lungu. pe 24 Iunie 2016, 06:00
#5
Precizare importanta.
Unul dintre decedati a fost ULTIMUL CIOBAN al regretatului Valeriu Gagiulescu-Turneanu- Sec*ristul. Si uite-asa, nu mai avem cine sa ne scrie romane, pe care sa nu le citesca nici autorul.
Liberalul vesel.(amic cu ilie nistor) pe 23 Iunie 2016, 16:59
#4
lui 007
Desi nu va cunosc nici pe tine,nici pe ilie nistor, imi permit ca PE TINE SA TE BAG IN PIZDA MATII DE CRETIN ORDINAR. VAD CA PUI IN CONTINUARE UMARUL VARTOS LA DISTRUGEREA LUI CRACEA SI A PARTIDULUI CARE-L SUSTINE. DACA LUI ASA II PLACE, II UREZ "STINGERE" USOARA!
007 pe 23 Iunie 2016, 13:28
#3
Pentru Ilie Nistor
Bai nene, pe tine te-a tampit caldura? Ce relansare a orasului cu aceleasi labe triste la conducere? Ne iei de prosti sau ce? Si cred ca igienizarea acestui site ar trebui sa inceapa cu tine musiu! Ce stiri vrei sa afli? Nu se vede cu ochiul liber care este situatia, sau esti atat de prost incat n-o sesizezi?
Ilie Nistor. pe 22 Iunie 2016, 17:55
#2
Dle Claudiu Cracea.
O rugaminte si o propunere: In c*rsul zilei de maine, 23 iunie 2016, sa prezentati pe acest site o sinteza a lucrarilor de azi ale Consiliului local si a hotararilor luate. Cu multumiri anticipate!
Ilie Nistor. pe 22 Iunie 2016, 11:42
#1
Dle Claudiu Cracea.
Dupa cate am aflat, azi are loc investirea noului CONSILIU LOCAL SI A NOULUI PRIMAR .Sa LE uram spor la munca si,mai ales, rezultate MULT MAI BUNE decat cele obtinute de vechiul Consiliu. Dorim o puternica relansare economica, in INDUSTRIE, AGRICULTURA, SERVICII. De asemeni, CULTURA SI INVATAMANTUL SA REDEVINA CE-AU FOST SI MAI MULT DECAT AU FOST. VA MAI RUGAM SI VA SFATUIM CA SITE-ul TURNU CU STIRI SA FIE "IGIENIZAT" SI "DEPARAZITAT", SA INCERCE SA FIE APOLOTIC SI SA NE DEA... STIRI!!( suntem satui de porcariile si prostiile noastre, nu ne mai trebuie si ale altora!- cand nu aveti ce da, dati-ne banc*ri!)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.