Un karatist, un popa si un profesor de sport sunt foarte calificati pentru Primaria Turnu Magurele

15 Aprilie 2024, 16:48 | 3682 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Karate

Karatistul este foarte potrivit la o eventuala lupta cu investitorii din mediul economic (karate de aici). Investitorii sunt dusmanii celor care vor ca Turnu sa ramana in sfera lor de influenta. 

Popa e omul potrivit la locul potrivit, orasul fiind mort. E nevoie de un popa pentru a oficia slujba si dupa sa-l duca la groapa. Popa vrea si la masa, la restaurant daca se poate. Bineinteles, trebuie sa platim toate serviciile. 

Profesorul de sport a pus tinerii pe fuga. Asta stie ce trebuie facut intr-un oras.

Tupeul e peste masura. De ce nu raman sa-si faca meseriile, daca nu au ajuns la un nivel de pregatire, de experienta, de dezvoltare pentru a conduce o comunitate.

Turnu Magurele nu are oameni valorosi care sa conduca cum trebuie Primaria?! Noi credem ca da, cei trei vor sa faca jocuri politice, nu politica orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ole pe 17 Aprilie 2024, 16:16
#7
ole
Pe ei Murex

Profesor bun, Liceul arata bine deci gospodar bun

Restul este can can

Popa si cu Sergiu
ZicSiEu pe 16 Aprilie 2024, 22:42
#6
Du-te
Ca bine le mai zici și pe față. Vorbind serios, nu avem candidatul perfect sau bun. Toți care vin, vin cu același scop(7mil euro pentru cetatea medievala?! Sau cât naiba ziceau)
coco pe 15 Aprilie 2024, 21:12
#5
un papagal
ba murexe, mai lasane ma lingaule pesedistule mascat...slugoiule care esti..chiar asa nu ti mai ajunge ! du te ba frate si vezi de treaba ta.toata lumea stie cine esti si cui faci joc*rile din 4 in 4 ani.gata tot orasu te injura ca esti catea pesedista .
A pus jar pe voi pe 15 Aprilie 2024, 18:44
#4
Nu mai dormiti noaptea
Au pus Daciu si Silimon foc pe voi frustratilor de la Psd.Manjiti aiurea si prin Iunie plecati cacati pe voi.Lumea s-a saturat de voi ma.Cautati sa vedeti la cati da de lucru doctorul,cautati sa vedeti cate familii cu copii sunt multumite de directorul Silimon,apoi faceti calculele sa vedeti pe voi de la PSD cine va lauda...va voteaza doar aia pusi de voi in functii sau asistatii sociali
PROTECȚIA CONSUMATORULUI pe 15 Aprilie 2024, 18:33
#3
Lasă că vine și nepotu' la împărțeală
Vine Vali Drăgan consilier și le arată domn' Daciu ce înseamnă să fii nepot babii de unchiaș, că e dăjtept nevoie mare domnu' patronache. Tot ce lipsește orașului. ????
Gogu pe 15 Aprilie 2024, 17:47
#2
Pt karatist
De bun ce este la karate îl bat și eu. Zero barat.
Gogu pe 15 Aprilie 2024, 17:45
#1
Pt karatist
Karatistul nu a făcut istorie. Sub mediocru că sportiv. De unde atâta inteligenta pentru consilier. Abia vorbește.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.