Popasul Trebes si Pambac au achizitionat unul dintre combinatele lui Ioan Niculae. Inginerii financiare din domeniul productiei de evaziune fiscala

29 Aprilie 2021, 08:03 | 3904 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Eusebiu Gutu

Combinatul chimic de la Slobozia deţinut de Chemgas Holding a fost cumpărat la valoarea de 124 mil. lei de Popasul Trebeş, deţinut de Eusebiu Guţu, acţionar al Pambac Bacău

Combinatul chimic de la Slobozia deţinut de producătorul de îngrăşăminte chimice controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, Chemgas Holding Corporation, a fost vândut către Popasul Trebeş, deţinut de Eusebiu Guţu, acţionar al Pambac Bacău, la valoarea de 124 mil. lei fără TVA.

Mai mult, aici>>zf.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Anghel din pe 30 Aprilie 2021, 08:58
#2
ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE
Ar fi normala si o confiscare a tot ceea ce s-a luat pe mai nimic de catre unii asa zisi investitori.Am auzit ca C.I.C. Turnu Magurele a fost cumparat,la o ciudata licitatie,pe aprox 1,8 mil dolari.Nu mare ne va fi mirarea atunci cand vom afla ca tot sec*ristul Nicolae este in spatele acestor matrapazlac*ri.Tipic inceputurilor sec*risto-neocomuniste,parjoliti totul dupa care le luati pe foarte putin.Sau tineti-i saraci dupa care cumparati-i pe nimic.Asa s-a desfasurat intrega politica a PSD pentru distrugerea Romaniei si imbogatirea noii clase de neo-comunisti si sec*risti.
Bozgoru pe 29 Aprilie 2021, 13:41
#1
Pentru niciOLAIE
FUTU-VA-N gura de excroci, mafioți. Păstrați personalul sa muncească MOCA pentru voi. MUIE începând cu PELEA și terminând cu NICOLETA, o adevărată CURVA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.