Postacii au inceput sa lucreze la turatie maxima. Turnucustiri nu publica atacurile la persoana, familie, etc.

12 August 2020, 19:29 | 3679 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Turnucustiri

Tinand cont de faptul ca in ultimul timp s-au inmultit comentariile ofensatoare, turnucustiri.ro isi rezerva dreptul sa nu le publice. Intelegem unele aluzii, dar atat. Sunt comentatori care isi trec nume diferite, desi IP este acelasi. Este clar o incercare de manipulare. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Victor pe 16 August 2020, 17:43
#10
Evoluție, involuției...
Cu regret vă anunț că tot Piticul va ieși primar. De ce? Nu merită, tocmai d-aia! Masa de vot psd este mai mare decât pnl... Crăcea defilează cu intelectuali, degeaba! Toți rromi sunt de partea lui Dănuț. Deci, dacă la vot vin 10 rromi și 9 intelectuali, iese Danuț primar! Așa-i la alegerile dintr-un singur tur. Multă sănătate, cărțile sunt deja făcute... Îmi pare rău!
Nebunu' din coceni pe 15 August 2020, 22:28
#9
Fraierului nr. 8
Auzi băi fiul-ploii, hai să-ți spun eu un aspect pe care tu nu-l știi. Blatul Crăcea-Iordan. Sergiu a bătut palma cu Crăcea: Sergiu nu candidează la primar, Crăcea da. Crăcea nu candidează la Consiliul Județean. Sergiu da. Fraierii ăștia doi credeau că nu se va afla, dar vorba unui clasic în viață ... ghinion! L-am îmbătat pe un USR-ist astfel încât s-a spart și s-a spovedit la subsemnatul. Urmarea? Pârvulescu a aflat afacerea, și a luat foc. Deci, Crăcea merge pe gheață subțire, fiindcă nu are susținere de nicăieri, astfel că-și va pierde scalpul după ce va pierde, pentru că va pierde sigur. Deja s-a certat cu niște grei din filiala PNL Turnu. Pe unul l-a amenințat direct, altul i-a tras ceva și a plecat în vacanță în Bulgaria. Vezi băi vită încălțată, nu știi dedesubturile, și ești precum ăla de nu știe ceea ce știe tot satul. Mai vorbim după alegeri, te scot la o bere și-ți spun unde și de ce ai fost credul până la prostie.
Nebunul de pe starda pe 15 August 2020, 14:32
#8
Nebunului de...unde vrea el
Bai baiatule,eu iti fac o premonitie si mai mare decat a ta,fi atent!Daca prin primarie va ramane piticul si oricare alt incapabil din gasca PSD,cu chiote si cu durere mare ne-o vom luao cu totii.Asa ca,terminati odata cu premonitiile si tot felul de pronostic*ri venite din mintile intunecate de ura si prostie ale turmei PSD.Votati o reala schimbare a tuturor celor ce stau de 25 de ani la conducerea unei administratii locale falimentare.Hai,minte multa si ochii mari la vot!
Nebunu' din coceni pe 14 August 2020, 22:31
#7
Lui # 3
Hai să-ți fac eu o premoniție: Crăcea și-o va lua cu chiote, iar Pârvulescu o să-i ia scalpul. Poate n-ai sesizat, dar prostul-satului care e Crăcea, nu are susținerea lui Pârvulescu, și nici a vârfurilor partidului. E pe sabia lui.
Letoy merllyn pe 14 August 2020, 09:55
#6
Mămăliga brinzales
Acest site a început sa manince bomboane și s-a

Discreditat.
ID pe 13 August 2020, 18:35
#5
Ip ip-
Ip-id+ig
Insideversion pe 13 August 2020, 18:00
#4
Prosti ca noaptea
IP-ul si nu id-ul..., nu se schimba la toti providerii de internet. Scrieti doar ca sa faceti pe marii deștepți si cand colo...Marco Polo...
BABA VANGA & NOSTRADAMUS & CARMEN HARRA pe 13 August 2020, 14:53
#3
PREMONITII
Primar la Turnu Magurele,dupa alegerile din 2020 va fi Claudiu Cracea.

Presedinte al CJ Teleorman va fi Eugen Parvulescu.

Ionela i-l va parasi pe Danut.

*** pe 13 August 2020, 12:22
#2
Bucium,bravooo!
Când afli ID-ul meu sa mi-l spui și mie.
Cetatean pe 13 August 2020, 07:12
#1
Coment
Nu ai tu acces la IP. Si in plus, la fiecare reconectare se schimba.

Asa ca las-o jos ca macane !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.