Fost șef de secție de la combinatul chimic - „Eu, cu Niculae, niciodată nu voi mai lucra. Jumătate din combinat a fost tăiat și vândut unui comerciant de fier vechi din Gorj. A scos pe fierul vechi mai mult decât a dat pe tot combinatul, când l-a luat.

10 Iulie 2020, 17:23 | 4441 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Amurco.

„Eu, cu Niculaie, niciodată nu voi mai lucra. Jumătate din combinat a fost tăiat și vândut unui comerciant de fier vechi din Gorj. A scos pe fierul vechi mai mult decât a dat pe tot combinatul, când l-a luat. Puțini știu că, la Amurco, era o secție de plăci fosfogips, unde exista singurul robot industrial din Bacău. Nu punea nimeni mâna pe nimic, totul era pe calculator. A funcționat doar trei luni, după care a fost închis, iar după privatizare, pe motiv de radiații, toată secția a fost tăiată. Vorbim aici de cisterne, de tot felul de vase din inox de 12 mm grosime, Uranus B6, inoxuri suedeze. Toate au ajuns la fier vechi”, își amintește un fost șef de secție de la combinatul chimic.

Mai mult, aici>>desteptarea.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Pentru pe 11 Iulie 2020, 00:41
#2
Sefu asta
Da ma, pai trebuia sa l taie si sa va dea voua castigurile lui. Din aia cate ati fost angajati la combinat doar 10 % au muncit. Leprelor. Dormeati pe unde apucati si va dadeau lacrimile ca nu va platea ala. Niste LEPRE si boschetari. Ca sa faca ala parnaie ca sa ca sa. Da cand va platea pentru nemunca era bine? Na ultima oara nu va mai platit si bine a facut. Il furati toti, de la directori la sefi si sefuti. Ieseau pe poarta tiruri cu ingrasaminte si pe bonurile alea erau trecute 5,6 12 tone cand alea aveau 20. Rusine ba sa va fie ca strigatu hotul cand si voi ati pus umarul la inchiderea combinatului. Saracilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.