Video In barlogul traficantilor de masti.

03 Iulie 2020, 10:47 | 2737 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Masti.

Tu ce mască porți?

Chiar în zilele de vârf ale pandemiei, când medicii se îmbolnăveau pe capete în spitale din cauza crizei de echipamente, Clanul Cămătarilor intermedia pe piața neagră milioane de măști chirurgicale, aduse de la depozitul unei grupări din China Town. 

La adăpostul certificatelor false, crima organizată afectează sănătatea populației, prin intermediul contractelor guvernamentale, cu marfă contrafăcută. RISE a identificat măștile de contrabandă în achiziții publice, la instituții precum poliția locală sau Protocolul de Stat.

Negocierile incognito s-au purtat pe aplicații electronice, în benzinării, într-o vilă din Sectorul 2 al Capitalei sau în fața unei florării din zona Pieței Obor. 

Fenomenul contrabandei cu echipamente de protecție a căpătat proporții continentale. Autoritățile europene verifică acum firmele care au certificat și măștile intermediate de interlopi în România.

RISE a testat măștile negociate cu ginerele lui Sile Cămătaru în laboratorul special al Armatei. În mod ironic, sunt mai bune decât cele cumpărate de Guvern, prin Unifarm, de la o complice a Clanului Sportivilor.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Masca pe 04 Iulie 2020, 22:42
#2
Lui Zoro
Pai de la astia a avut si Cracea mastile sau de la sediul central PNL? Sa arate facturile de achizitie daca au fost luate pe persoana fizica si certificatele de conformitate. Sa vedem si noi daca sunt de la astia si nu sunt bune. Trebuie sa se faca o ancheta deoarece acele masti poate nu au fost conforme. Daca lua careva Covid? El se gandeste doar sa iasa primar si atat. Deci- CERTIFICATELE DE COMFORMITATE dl Cracea in original. Ca de pe net ne luam si noi in fotocopie. Daca ati imbolnavit pe careva?
Unu pe 03 Iulie 2020, 23:52
#1
Pt pnl isti
Da Berbeceanu unde este? Ca parca d aia l ati adus, sa ii bage la puscarie pe unii ca astia. Dar el nuuu ii vaga deoarece si el esta manjit - pam pam
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.