Video Traian Berbeceanu - Avertismentul care da fiori al celebrului comisar.

18 August 2019, 14:36 | 2791 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Traian Berbeceanu.

Fostul comisar Traian Berbeceanu a declarat, intr-un interviu pentru emisiunea „Garantat 100%” de la TVR ca sistemul judiciar a fost atat de afectat de actiunile din ultimii doi ani incat va fi nevoie de „minim 10-15 ani” pentru a reveni la „la nivelul la care eram acum 5-6 ani”.

Catalogat de realizatorul emisiunii, Catalin Stefanescu, drept un „politist legendar”, Berbeceanu prezinta un tablou ingrijorator al sistemului judiciar romanesc. „Ceea ce s-a stricat in ultimii ani nu doar ca ne-a tinut pe loc, ne-a tras un urma rau de tot. Ca sa putem sa reparam si sa ajungem la nivelul la care eram acum 5-6 ani cred ca ne trebuie minim 10-15 ani”, a declarat Berbeceanu.

 

Iata transcrierea fragmentului din interviu:

Traian Berbeceanu: Ceea ce s-a stricat in ultimii ani nu doar ca ne-a tinut pe loc, ne-a tras un urma rau de tot. Ca sa putem sa reparam si sa ajungem la nivelul la care eram acum 5-6 ani cred ca ne trebuie minim 10-15 ani. In perioada asta s-au schimbat generatii in structurile de aplicare a legii, foarte multi profesionisti au plecat prin pensionare, prin mutare in alte structuri. Au venit foarte multi lucratori tineri, fara experienta, cei de la care pot sa invete sunt tot mai putini

Catalin Stefanescu: Inseamna ca banditii pot sa joace hora, sa fie veseli?

Traian Berbeceanu: Atunci cand se fac modificari legislative care vizeaza doar drepturi ale celor care se presupune ca au incalcat legea in detrimentul omului simplu, omului cinstit care nu are nicio legatura cu sistemul judiciar, care nu a platit o amenda, care nu a fost cercetat, care nu a fost trimis in judecata, cred ca este ingrijorator.

 

 

Catalin Stefanescu: Cetateanul contribuabil ce sa faca in situatia asta?

Traian Berbeceanu: Sa aiba rabdare si incredere. Lucrurile se vor schimba in mod cert, nu pot sa ramana asa. Mare parte dintre cei care sunt in sistem sunt de foarte buna credinta si se lupta sa aduca institutiile judiciare acolo unde trebuie sa fie.

Catalin Stefanescu: E de plecat din tara asta?

Traian Berbeceanu: Este foarte greu sa raspund cu sinceritate. Eu am ales sa raman, am ales sa imi cresc si copilul aici, desi am fost tentat sa il trimit sa faca scoala in alta tara. Fratele meu locuieste de peste 20 de ani in Germania. Cand eram arestat nevinovat, m-am gandit sa il trimit din tara, pentru a-l proteja. Acum este greu sa dai sfaturi, eu am ales sa raman aici, sa imi cresc copilul aici. Am convingerea ca lucrurile vor evolua intr-o directie corecta, chiar daca foarte greu.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
BERBEMUE pe 20 August 2019, 20:30
#8
Un retard
GODINAS+BERBEMUE=retarzi. Sa o lingi bai uratule
Gae pe 19 August 2019, 14:56
#7
Analfabetul
Măi Florine se vede de l o poștă că ești psd-ist, în consecință ești foarte "deștept ".
Florin pe 18 August 2019, 22:59
#6
Pentru acest nimeni care nlameaza
Ești îngust la minte !pe mine m-au înșelat individul ăsta care se crede mare justițiar ! Nu ai decât să îl pupi in spate jos,este un escroc!
Andrwi pe 18 August 2019, 22:42
#5
Fara
Mai taie
Pentru Florin pe 18 August 2019, 20:44
#4
Atenție! Orc Ciumat Pesedist Dectat (asta ești!)
Ești un Spălat pe Creier cum de altfel sunt toți cei care privesc Antena 3 & România Tv!

NU TE MAI UITA LA ANTENA 3 & ROMÂNIA TV deoarece îți întunecă mintea și gândirea, îți prezintă o cu totul altă lume, paralelă cu cea reală!
Florin pe 18 August 2019, 19:31
#3
Atentionare
Individul ăsta e un escroc și din cauză că sunt mai multi că el în sistemul public suntem aici.Sa nu mai des lecții de morală la nimeni la nimeni cât timp el este imoral.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.