Emil Boc a avut curaj si a taiat pensiile speciale. PSD a reintrodus pensiile speciale.

06 Iulie 2019, 18:47 | 2402 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Emil Boc.

Emil Boc, premierul care a tăiat pensiile speciale, reintroduse de PSD: „Mai devreme sau mai târziu tot acolo se va ajunge”

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat sâmbătă că „mai devreme sau mai târziu” se va renunţa la pensiile speciale, întrucât sistemul de pensii nu îşi va putea permite să le plătească. Boc a desființat pensiile speciale în mandatul său de premier, dar guvernele PSD și majoritățile controlate de PSD din Parlament le-au reintrodus începând cu 2015.

 „În privinţa pensiilor speciale, am fost acela care le-a eliminat şi am mers pe principiul contributivităţii. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot acolo se va ajunge, pentru că sistemul de pensii viitor nu îşi va putea permite să plătească pensiile speciale la nivelele la care sunt şi care se preconizează a creşte în continuare”, a spus Boc, citat de Agerpres.

El a declarat că va susţine în continuare interzicerea cumulului pensiei cu salariul peste un anumit plafon.

„Poate acum se înţeleg mai bine greutăţile pe care le-am avut în acele momente de criză. (…) Eu voi susţine în continuare acest punct de vedere, consider că peste un anumit plafon ar trebui să fie interzis cumulul pensiei cu salariul. Nu ştiu cum va reglementa actualul Guvern, dar consider că este o măsură de bun simţ”, a mai spus fostul premier.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
GIL din Balcani pe 07 Iulie 2019, 11:00
#1
PSDragnea a îngenunchiat România.
Nu știu când anume se va apela la aceste măsuri,absolut normale,dar,un singur lucru e sigur,PSD introdus pomenile,minciunile și promisiunile neonorate în Politica Românească,și tot ei o perpetuează și se încăpățânează să distrugă economic,juridic și social,România.Mai clar și simplu,tot ceea ce dezvoltă și acumulează dreapta,cheltuie și risipește fără măsură,stânga.Și prostimea îi votează crezând că toate astea vor merge la infinit.Șiii,colac peste pupăză,după ce au distrus și batjocorit instituții și legi,au furat și jefuit România și pe cetățenii ei,acum vor să scape de răspundere(pușcărie și confiscare a averilor făcute ilicit).Vi se pare că trăim într-o țară normală,europeană?Eu sunt sigur că nu.Hai să nu lăsăm haosul să cuprindă întraga țară.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.