Dacă aveam toți atitudinea lui Hagi, azi băteam toată Europa. Nu doar la fotbal, ci și la autostrăzi.

25 Iunie 2019, 00:07 | 2031 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Hagi.

Toti stim citatele alea ai, n-ai mingea si cu daca ti-e frica de lup, nu intri in padure. Dar hai sa va mai zic eu un citat din Hagi, unul pe care nu il stie mai nimeni, ca e despre munca. Atenție: "Cea mai bună investiție pe care am făcut-o după ce m-am lăsat de fotbal a fost să fac această Academie, să investesc în tineri. O să fiu cel mai fericit bătrân. Am 300 de copii, doi legitimi. Când vezi copii în jurul tău uiți de toate. Am făcut un lucru extraordinar cu orice risc, pentru că bogăția unui om nu stă în bani, ci în profesie, să știi să faci ceva. Când știi să faci ceva profesional, atunci nu ești sărac, întotdeauna vei găsi un serviciu, așa că n-o să mori de foame".

Deci omul a fost cel mai mare fotbalist, ne-a scos in strada cu golurile si victoriile lui, apoi a facut academie de fotbal, si-a facut echipa lui si a luat campionatul cu ea, a crescut o noua generatie de fotbalisti talentati si dupa toate astea ce spune? Ca cea mai importanta realizare a lui e ca stie o meserie. Va dati seama, in tara asta plina de smecheri care nu stiu nicio meserie, unde toti idiotii se ajung fara sa stie sa faca nimic, unde ai, n-ai meserie, iti iei benve, marele Gica Hagi, regele Gica Hagi zice că singurul lucru important in viata e sa stii sa faci ceva. Daca totiromanii ar avea mentalitatea asta, am bate nu doar Croatia si Anglia, ci si Gerrmania. La PIB. Si-ar cumpara nemtii masini romanesti si ar sta cu ele blocate in trafic prin Germania, ca toate autostrazile ar fi la noi.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 01 Iulie 2019, 15:43
#3
Autorului si Corinei.
Ce treaba aveti voi cu FENOMENUL GICA HAGI? In ceea ce scrii tu, Corino neica, lipseste logica.O data spui ceva adevarat ca cetatenii sunt obligati ( ceea ce nu-i adevarat, pentru ca nu ne obliga nimeni sa iesim la vot) sa aleaga intre prosti si foarte prosti (ma rog, asa ceva a spus si Marin Preda, dar mult mai subtil), apoi pui placa uzata cu PSD care pare a fi un partid unic ce-i cuprinde pe toti, cu alte cuvinte prostii fac parte din PSD si forte prostii din celelalte partide -PNL, USR, ETC. Ia da-ne noua, fatuca mosului, cateva exemple de oameni onesti care au facut averi in mod cinstit. Te pomenesti ca or fi Klaus Iohanis, Traian Basescu, Elena Udrea si inca o gramada de etc.-uri, vorba ceea, bogatasi "cinstiti" pe care tara nu poate sa-i mai incapa?! Iar la noi in sat poate ni-i dai ca exemplu pe Cracea, Codrea-UNICOM si "revolutionarii" ? Stati cuminti in banci si nu mai vorbiti prostii!
Corina pe 25 Iunie 2019, 10:13
#2
Exemple sunt destule,dar....
Da,dar nu e suficientă doar atitudinea,ci și caracterul,educația și,nu în ultimul rând,pregătirea.Numai că,atunci când ești condus de mincinoși și hoți,ca DRAGNEA,nu vei realiza nimic,niciodată.Și,din păcate,și-a lăsat mulți pui care încă ne conduc și ne hotărăsc destinele,iar cetățenii sunt obligați să aleagă între proști și foarte proști,și între slab pregătiți și catastrofe.Orașul trebuie condus de oameni care și-au făcut averea și o carieră în mod onest,și nu au intrat în politică rupți în fund și azi sunt foarte bogați,exact ca cei din PSD.Și nu în ultimul rând,toate autoritățile statului să-și facă datoria,iar șefii lor să fie numiți pe criterii de meritocrație,și nu politic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.