Video Cat a furat Dragnea?! Jupanul a patronat jaful din acest material.

22 Mai 2019, 22:16 | 2125 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Asfaltari.

În luna februarie, Recorder a publicat investigația “Dumnezeul achizițiilor”, scoțând la lumină o mică parte din ceea ce se profilează a fi cel mai mare jaf din istoria recentă a României: Programul Național de Dezvoltare Locală, inventat de Liviu Dragnea și finanțat cu 10 miliarde de euro din bugetul României. În timpul care s-a scurs de atunci, am mers prin țară să cuprindem adevărata dimensiune a acestei afaceri.

Jumătate din cele zece miliarde de euro s-au dus către asfaltări de drumuri comunale: 4.000 de obiective de investiții răspândite prin toată țara, dar concentrate cu precădere în jumătatea de sud a țării, acolo PSD are cei mai mulți primari și unde rețelele firmelor de partid funcționează ca unse.

 

Am găsit lucrări în care asfaltul s-a turnat direct pe pământ, pentru ca banii de materiale să rămână în buzunarul constructorilor; am găsit firme patronate de rudele sau prietenii unor miniștri PSD, care au încasat finanțările de la Guvern și au lăsat în urmă șosele care s-au distrus după primul îngheț; am găsit drumuri asfaltate prin PNDL de două ori, fără ca nimeni să vadă vreo problemă în asta; am găsit primari care insistă să construiască cu aceleași firme care le-au făcut praf toate lucrările; am găsit un program megalomanic, care risipește sume uriașe de bani fără să aibă mecanisme clare de control. Un adevărat paradis al primarilor descurcăreți și al afaceriștilor conectați politic.

Și mai presus de toate, PNDL-ul cu care Liviu Dragnea se laudă la fiecare miting electoral i-a făcut pe edili să abandoneze absorbția de fonduri europene pentru a se concentra pe banii mult mai ușor de accesat ai Guvernului. Fără birocrație, fără condiții stricte și mai ales fără controale. N-am pierdut doar miliardele de euro risipite pe lucrări făcute de mântuială, ci am pierdut și banii pe care i-am fi putut accesa din fonduri europene.

Cum arată consecințele acestui dezastru? Trageți aer în piept și apăsați play.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Eu pe 23 Mai 2019, 20:18
#9
ați văzut?
Nici pe centru, la parc, nu se respecta normele de aplicare a asfaltului. Furt!!!
Tr pe 23 Mai 2019, 16:12
#8
Peste 2luni
Dragnea va. Spune dușmani mei vor fi roșiile,castraveți,usturoiul și prazul
Psdeii pe 23 Mai 2019, 11:23
#7
... niste PENABILI
* explicatie cuvant PENABILI = Penali Penibili, extrem de ridicoli
ATI BELIT PULA PSDEII pe 22 Mai 2019, 23:01
#6
PANA AICI V-A FOST !
CATA MUIE O SA VA LUATI VOI DE ACUM INCOLO, NU STITI, DAR O SA AFLATI, CURAND-CURAND ! NU MAI E MULT, POATE PREA PUTz IN and OUT !
Marian pe 22 Mai 2019, 22:44
#5
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
Mira pe 22 Mai 2019, 22:30
#4
NU MAI VOTATI CIUMA ROSIE ! NU MAI VOTATI CIUMA ROSIE ! NU MAI VOTATI CIUMA ROSIE !
MUIE CIUMA ROSIE! VOTATI ORICE, PE ORICINE DAR, PE ASTIA NU II MAI VOTATI NICIODATA PE CIUMATII - PSD-ALDE-UDMR-PRU-PROROMANIA!
Miha pe 22 Mai 2019, 22:27
#3
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!

MUIE CIUMA ROSIE PSD-ALDE-UDMR-PRU-PROROMANIA !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.