Ultimul sondaj zguduie clasa politica.

22 Mai 2019 | 3559 vizualizări | 2 comentarii
Sondaj.
Sondaj.

PNL crește în opțiunile valide de vot, ajungând la 28,5%, PSD adună 21,1%, în scădere față de aprilie, iar a treia formațiune în opțiunile participanților la sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, este Alianța 2020 USR – PLUS, cu 19,6%, se arată în barometrul Europa FM realizat de IMAS.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament European, adică alegeri europarlamentare, și v-ați prezenta la vot, cu ce partid ați vota?

Sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, a fost facut între 2 și 20 mai, prin telefon. Au raspuns 1.010 persoane cu varsta de peste 18 ani. Eroarea sondajului este de:+/- 3.1%.

Cum arătau datele IMAS din luna aprilie.

Aprilie a fost a doua lună la rând când PNL depăşeşte PSD în intenţiile de vot – cu aproape 4 procente, adunând mai mult de un sfert din opţiunile electoratului care anunţă că se prezintă la vot în luna aprilie: 25,6% pentru PNL.

PSD avea luna trecută 21,7%, iar pe locul al treilea se clasează Alianţa 2020, formată din USR şi PLUS, formaţiunea lui Dacian Cioloş, cu 16,4% – într-o scădere cu mai mult de un procent faţă de luna martie.

În aprilie au crescut însă, în preferinţele alegătorilor Pro-România – formaţiunea condusă de Victor Ponta: 11,7%, UDMR si PMP: 5,6%.

În timp ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, a pierdut în aprilie jumătate de procent faţă de luna precedentă şi a ajuns la 12,2%.

Comentarii (2) Adaugă comentariu
IM-unul la manip**ari pe 24 Mai 2019, 14:19
#2
Lui #1
Esti un cretin fara seaman! Ceva concret nu ai de spus+?Daca votam ce spui tu, nu trebuie sa mai mancam fasole si nici sa mai invatam "MIORITA"? USR-PLUS este partidul antibasinosilor?
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 22 Mai 2019, 16:03
#1
Votati masiv USR-PLUS la urmatoarele alegeri
Oameni buni, ieșiți la vot și votați USR-PLUS pentru a scăpa țara de hoți !!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.