Soarta lui Dragnea. 27 MAI. LACRIMI SI DURERE.

22 Mai 2019, 00:47 | 2520 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Sursa: Reportaje-Live - Sa presupunem ca Dragnea are multe dosare penale adunate in ani de zile. Sa presupunem ca unele sunt chiar pe articolele 394-412( infractiuni contra securitatii nationale). Intr-o zi niste domni l-au luat la o discutie si au povestit cu el despre aceste dosare care il infunda pentru multi ani in puscarie. Initial Dragnea a amenintat, nu a recunoscut nimic dar cand a vazut probele incontestabile, cand a vazut ca toata familia si prietenii lui sunt parte in dosare si pasibili de ani buni de inchisoare, a varsat o lacrima si le-a spus baietilor ca va face tot ce vor ei.

Deci niste baieti foarte puternici au facut o intelegere cu el. Rolul lui Dragnea din acel moment era sa demoleze PSD discret si sa il duca la cel mai mic scor in sondaje. Umbla un zvon in piata cum ca PSD/ALDE sunt partide controlate de rusi. Flancul estic al NATO este o miza prea mare. Pozitia geografica a Romaniei este o miza prea mare pentru a fi lasata pe mana unui mustacios. In schimb, baietii aceia puternici i-au promis ca ii mai anuleaza din dosare si manifesta clementa in altele.

Intre timp, prietenii lui rusi, vechi cunostinte, au inteles miscarea si i-au zis lui Dragnea sa nu se sperie. Il vor salva ei. Sa mimeze ca face ce zic baietii aceia puternici dar in acelasi timp sa ii informeze pe ei. Joc dublu cum s-ar spune. In caz de ceva il ajuta el sa dispara. Si ca dovada l-au si ajutat sa isi mute niste conturi. Asa ca Dragnea a inceput un mic dans in doi...poate trei :)

Baietii aceia puternici si hotarati au zambit amar stiind cum e cu tradatorii si i-au explicat inca odata lui Dragnea ca nu glumesc si ca nimeni nu scapa de ei. Ca dovada l-au adus pe Mazare in tara sa inteleaga Dragnea ca promisiunile rusesti sunt doar vrajeli ieftine si ca nu poate scapa de ei.

Mai sunt cateva zile pana la alegerile din 26 Mai. Dragnea nu a facut destul pentru ca PSD sa cada in sondaje semnificativ. Toata lumea stie ca face joc dublu. Sentinta este amanata pana dupa alegeri in 27 Mai. Baietii puternici sunt destul de nemultumiti.

Dragnea nu are decat doua solutii:

1. Arunca niste bombe, greseli uriase, declaratii aiuritoare care sa enerveze lumea si sa mai taie din procentele PSD 
2. Sa dispara inainte de sentinta.

Nici o varianta nu suna bine. Daca dispare supara pe toata lumea si pierde tot. Plus ca nu va putea disparea cu baieti atat de puternici pe urmele lui. Daca nu face ce zic baietii destepti urmeaza ani grei de inchisoare. Daca face ce zic baietii destepti supara prietenii lui rusii.

Parerea mea este ca va alege un drum de mijloc in care sa multumeasca pe toata lumea sperand ca nu va fi bagat la inchisoare. Probabil ca este destul de stresat acum bietul mustacios :)

Cel mai nasol pentru el va fi cand va realiza ca este dispensabil ambelor parti. Si in general art.394-412 nu se termina bine. Putini realizeaza ca va veni si randul lor. Aceasta este soarta sclavilor...

P.S. Normal ca tot ce cititi este fictiune. Doar nu mai credeti in Mos Craciun la varsta asta, nu?

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mira pe 22 Mai 2019, 22:33
#3
...MACAR 15 ANI FRUMOSI CU EXECUTARE PTR SOBOLANUL CU HAMSTER SUB NAS !


LA MULTI ANI CU EXECUTARE ! II MERITI SI O SA II PRIMESTI, CA PREA MULT TIMP I-AI CAUTAT PANA CAND I-AI GASIT !
Miha pe 22 Mai 2019, 22:26
#2
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI REFERENDUM-UL "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
MUIE, MUIE, MUIE PSD ! MUIE PSD ! MUIE CIUMA ROSIE PSD-ALDE-UDMR-PRU-PROROMANIA!

IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
Alegător pe 22 Mai 2019, 06:50
#1
#nimic
Votați DA la referendum!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.