Video Mitingul PSD de la Craiova.

15 Aprilie 2019, 20:27 | 4156 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Miting Craiova.

Cu un lider speriat de pușcărie, cu sondaje care arată numai săgeți în jos, pedepsit public de familia sa politică europeană, măcinat de scandaluri interne și de sciziuni, Partidul Social Democrat vrea să demonstreze că este, încă, un partid mare.

Și este, într-adevăr, un partid mare. La Craiova a adunat peste 10.000 de membri și simpatizanți, de la oameni cu deficiențe de auz aduși să asculte discursuri, până la asistați șantajați cu „socialul” și mânați de la spate de primari, funcționari din instituțiile de stat deciși să-și păstreze locul de muncă, pensionari sperând la noi indexări și tineri veniți să facă bășcălie.

Mai mult, aici>>recorder.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mari pe 19 Aprilie 2019, 20:10
#2
Dragnea a vrut să dea mâna cu un bărbat la mitingul PSD...
Reacția acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dragnea-a-vrut-sa-dea-mana-cu-un-barbat-la-mitingul-psd-reactia-acestuia-eu-nu-dau-mana-cu-hotii-1115568
Petru pe 19 Aprilie 2019, 20:08
#1
#NimicEstiTuChallenge
"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!", a postat Rareş Bogdan. Fostul realizator TV s-a referit la data de 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare în România.



Liviu Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Participant la miting: „Nimic”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/liviu-dragnea-la-suceava-ce-am-facut-noi-participant-la-miting-nimic-1115539
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.