Video Romania lui Dragnea.

02 Februarie 2019, 08:44 | 8400 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Romania lui Dragnea.

Trebuie să ascultați asta... Textul folosit de doctorul Stoenescu, fost candidat ALDE(!?!) la primăria Giurgiu, este preluat de pe Reportaje-live. Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Verona suculiuc pe 24 Septembrie 2019, 21:22
#2
Replica
Disc*rsul asta il spune Iohannis ,PNL , # rezist si tradatorii tarii dar pe ei i-ati intrebat ce fac ptr a aduce normalitatea ? Dar pe Basescu de ce nu l-ati intrebat cand au inceput aceste nereguli , de ce nu l intrebati si astazi . Ce spuneti este adevarat dar la intrebarea cine-i responsabil mintiti si faceti manip**are cum ca ar fi numai PSD vinovat , iar ceilalti sunt " destepti si total nevinovati " alaturi de sacalii externi . Faceti ura si vrajba doar si nimic altceva . Prostia , minciuna , lacomia , aroganta si increderea in straini va stapaneste pe multi . Toti suntem vinovati daca creti adevarul .

Escu pe 03 Februarie 2019, 00:43
#1
Prostia nu,doare dar se vede
Oare câți dintre cei cei ce votează permanent PSD,înțeleg mesajul,înțeleg pericolele expuse de către acest domn?Cei care votează și apără PSD,nu sunt altceva decât niște complici la tot ceea ce se întâmplă în țara asta.Nici nu știu dacă mai e cazul să vă întreb,când vă treziți?La copiii voștri vă gândiți,dar la nepoți?Vă pasă de viitorul lor?Până acum nu ați arătat asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.