Ceauşescu a vrut să împuşte veterinarii în 1984, din cauza pestei.

17 Octombrie 2018, 22:55 | 7163 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ceausescu.

Ultima mare epizootie de pestă porcină (clasică) a avut loc în 1984, iar de atunci s-au mai înregistrat cel puţin zece valuri de molimă care au afectat diverse zone ale ţării. Însă proporţiile din 1984, când se pare că au murit peste 1 milion de porci, n-au mai fost atinse.

Mai mult, aici>>adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Lake pe 20 Octombrie 2018, 00:42
#2
Pentru .
Pizda mă-tii de postac PSD-ist, la Slobozia Mândra vor fi sacrificați DOAR porcii oamenilor din comună nu și porcii mistreți ai lui Dragnea din fondul lui privat de vânătoare. Când s-a ajuns cu pesta porcină la Dragnea, labagiul ăla de ministru al agriculturii a decis că nu este corect, că cineva a sabotat pe Dragnea. Futu-vă morții în gât de mafioți, cui p***da mamii voastre vindeți gogoși mă? Hai că se strânge lațul! Nu vă apucă Ignatul la putere luav-aș în cârnat! Dacă ați început să impozitați nunțile este clar. E foame de bani găozarilor! Să vă văd pe unde o să scoateți cămașa la albit! Cum veți explica sărăcirea celor care v-au votat! Dar la cât sunt de imbecili nu va fi o problemă.
. pe 19 Octombrie 2018, 12:19
#1
.
Si voi, basistilor vopsiti, vreti sa +i impuscati si voi ?Dementilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.