Fara penali( cetateni de onoare) in functii publice.

19 Iulie 2018 | 9136 vizualizări | 6 comentarii
Victor Rebengiuc.
Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc strânge semnături împotriva penalilor. La 85 de ani! Respect, maestre!

L-am văzut pe Victor Rebengiuc strângând semnături pentru inițiativa USR "Fără penali în funcții publice". Omul ăsta, la 85 de ani, face tot ce poate ca să nu moară în comunism - chiar dacă cu puțin timp în urmă spunea că e inevitabil.

Face asta practic de când se știe (vedeți proba în filmul de mai jos).

Mai mult, aici>>kmkz.ro

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Vaslui pe 22 Iulie 2018, 21:08
#6
Pescar
Turnu cu stiri, va rog frumos sa publicati acest comentariu....la canalul vaslui din comunele navodari--vanatori, in fiecare zi see pescuieste la c*rrent, mai mult de atat si nemernicul de ioan nikolae si..a trimis slugile sa pescuiasca la c*rrent(doar este peste din balta suhaia)....chiar nu se poate face nimik, politia de frontiera oare nu au informatii, chiar astazi ora 14 nemernici pescuiau la c*rrent chiar la podul care face legatura cu statia de la vaslui...oare nu see face nimik....domnul commandant al politiei de frontiera faceti ceva ptr a rezolva situatia cu nemernici astea .
mos ion roată pe 21 Iulie 2018, 06:58
#5
se strâng de mult
oamenii și-au descarcat singuri formularul sau au cerut altora
DELL pe 20 Iulie 2018, 18:26
#4
PROPUNERE
HAIDEȚI SĂ STRÂNGEM ȘI NOI SEMNĂTURI ÎMPOTRIVA PENALILOR CARE SE VOR ÎN FUNCȚII PUBLICE! CINE ESTE PENTRU?
ANTON pe 19 Iulie 2018, 16:42
#3
lăsând bășcălia la o parte
La noi se strâng semnături?
angelo pe 19 Iulie 2018, 14:25
#2
a
Respect Maestre Rebengiuc ! De acord cu Mardale. Din pacate, la cum arata Teleormanul acum, se pare ca-i locuit de idioti.
Mardale pe 19 Iulie 2018, 09:38
#1
UN DEMERS ABSOLUT CORECT
Ce om sanatos la cap si educat ar dori sa fie condus de oameni cu dosare penale,condamnati,slab pregatiti profesional,si care ocupa functii publice doar pentru ca fac parte dintr-un partid politic?Astazi,infactorii au ajuns sa faca legi?!In ce fel de tara traim?Nici dupa aproape 30 de ani de ”democratie originala”,nu am inteles nimic din adevarata democratie.Viitorul copiilor si nepotilor nostri este in continuare blocat de o gasca de infractori cu pretentii de stapani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.