Comisarul Berbeceanu: Nu voi putea accepta vreodata ca un infractor sa-mi conduca tara. Dupa de-astia am alergat o jumatate din viata.

23 Februarie 2018, 08:59 | 13264 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Comisarul Berbeceanu.

Fostul comisar-sef Traian Berbeceanu, care a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, pana sa-i fie inscenat un dosar penal, in care a fost in cele din urma achitat, a avut o reactie dura, joi seara, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea Codrutei Kovesi, procuror-sef al DNA.

"Sunt inca politist! Si nu voi putea accepta vreodata faptul ca un infractor, condamnat definitiv de ICCJ, poate sa-mi conduca tara, poate sa-mi hotarasca viitorul, poate sa-i stabilesca destinul fiului meu!

Si nu voi putea sa accept niciodata faptul ca un infractor dovedit poate sa hotarasca modificarea legislatiei in baza careia i-au fost probate faptele!

Si nu vreau sa accept nici aceea ca infractorul poate sa pedepseasca institutia care l-a pedepsit!

Un condamnat definitiv, chiar cu suspendarea executarii pedepsei, ramane un infractor dovedit indiferent de instanta care s-a pronuntat in acest sens! Asa am invatat! Asa am inteles de-a lungul a 25 de ani de cariera!

Dupa de-astia am alergat o jumatate din viata, pentru pedepsirea astora mi-am neglijat familia si mi-am subrezit sanatatea! Din cauza astora am fost aruncat la beci, nevinovat fiind!

Asa voi gandi si voi simti cat inca sunt politist, si pentru tot restul vietii dupa aceea! Asa sa imi ajute Dumnezeu!", a scris Berbeceanu pe Facebook.

Gestul sau nu a fost unul singular, de altfel, demersul lui Toader fiind criticat de presedintele Iohannis, partidele din Opozitie, societatea civila, profesionisti din justitie, intelectuali si artisti, iar in mai multe orase ale tarii oamenii au iesit in strada.

sursa: ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ion Stop pe 25 Februarie 2018, 17:54
#5
# 4,ai citit articolul??
Ma indoiesc ca ai inteles ceva,desi chiar e o stire.Nu-i de mirare ca multi nu au inteles ceea ce era scris si pe buletinul de vot.Sa nu fi fost ceva legat de Turnu Magurele?Imposibil.Daca nu reusesti sa intelegi articolele de pe acest site,intra pe Stiri de Turnu,poate e mai usor de inteles atunci cand esti mintit si prostit.
Dan Pop pe 25 Februarie 2018, 13:57
#4
Berbeceanu
Care este stirea din turnu ?
Mugur pe 24 Februarie 2018, 10:26
#3
Justiția,bolnavă ca întreaga Românie
Din fericire,Berbeceanu a alergat o viață după infractori.Dar, din păcate,sunt tot mai mulți care apără și scapă infractorii din România.Și ăștia sunt chiar infractorii din parlamentul și unele instituții din România.În mod sigur,cei ce vor fii pedepsiți vor fii,mai devreme ori mai târziu,tot infractorii.Toată această campanie împotriva șefului DNA,nu este decât o propagandă odioasă,cu scop diversionist,și o maximă disperare de a scăpa de condamnări,a celor ce au dosare penale.
turnu magurele pe 24 Februarie 2018, 01:07
#2
odata insemna ceva
la puscarie cu infractorii psd snake snake shut eye shut eye
Dna pe 23 Februarie 2018, 13:45
#1
Sile
La pușcărie LIVIU DRAGNEA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.