„Vaca și Boul”, un text devastator scris de Liviu Avram despre Dragnea.

08 Februarie 2018, 12:03 | 13297 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
„Vaca și Boul”

Vaca și boul

Dezastrul Legii salarizării unitare, cumulat cu cel al transferului de contribuții, pare mai mare decât estimau chiar și cei mai pesimiști. Dar asta n-ar trebui să ne mire.

În 2013, când era ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea a scris o lege a descentralizării atât de proastă – atât în concept, cât și în detalii – încât CCR a desființat-o atât pe bucăți, cât și în integralitatea ei. Atunci mi s-a năruit mitul marelui specialist în administrație Liviu Dragnea – deși, recunosc, m-a bătut și gândul că a fost o mișcare premeditată (și foarte sofisticată) de-a sa, având scopul să-l saboteze pe Victor Ponta.

Acum îmi dau seamă că și atunci, și acum este vorba doar de prostie. Dar de un anume fel de prostie, accesibilă doar celor care reușesc să le creeze celorlalți iluzia că sunt competenți și inteligenți. Ca să încerc o comparație, aș zice așa:

Prin modul în care legiferează, Liviu Dragnea se poartă ca veterinarul satului care e convins că dacă are o vacă și îi taie ugerul, obține în mod necesar un bou. Iar acum a ajuns la momentul în care, după ce a efectuat operația și a constatat că nu a obținut boul dorit, vâră în cadavru tot felul de ordonanțe de urgență, în speranța că-l face vacă la loc.

sursa: Liviu Avram

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.