Video Bârlogul luxos al lui Dragnea din București, cercul infracțional și casa conspirativă.

17 Noiembrie 2017, 05:02 | 9989 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Bârlogul luxos al lui Dragnea din București
 Dezvăluiri despre bârlogul de lux al  jupanului, din București, de pe o strada unde, la doi pași, infractorul-sef al PSD avea întâlniri conspirative pentru numirea unui alt procuror general al României. In casa conspirativă de lângă bârlogul de lux, Dragnea discuta șpăgi de milioane de euro si funcții publice. Pe aceeași stradă mai e o cladire de lux cu alta "coincidență" infracțională legată de Dragnea.
 
 Despre acest bloc de lux s-a aflat când Can-Can i-a filmat pe Dragnea și pe iubita lui. Ziaristul Mircea Marian a publicat pe Facebook adresa și din acel moment, Dragnea a devenit foarte furios. Carmen Dan a susținut o conferință de presă unde l-a acuzat pe Mircea Marian că pune în pericol viața lui Dragnea. Șeful PSD a amenințat cu plângeri penale pe care nu le-a mai depus.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Liviu pe 17 Noiembrie 2017, 18:12
#5
Un nimeni
Emil Mirea,a locuit pe str oituz colt cu victoriei,verisor primar cu Silvia Celeapca.Mama lui a fost postarita.Un bagabont de mic,plin de aere prieten cu Mohanu,si plecat pe alte meleaguri prin Danemarca la un moment dat.Acum ceva timp era vai mama lui,joc*rile la ruleta si bautura la pus jos.
Lili din CT pe 17 Noiembrie 2017, 13:09
#4
DRAGNEA,NU TOȚI SUNTEM PROȘTI !
Dragnea este acuzat pe drept pentru toate faptele,inclusiv pentru cea de înființarea de GIO(grup infracțional organizat).Acest Mirea Emil este un pârlit de subinginer,pus ”săgeată”,să-i spele banii și urmele infracționale ale deja condamnatului Dragnea.Un individ care nu a lăsat nicio dâră de competitivitate și umanitate în urma lui,un om șters și perfid.Toate aceste așazise afaceri,nu sunt altceva decât niște acțiuni mafiote făcute de niște hoți patentați.
Shaolin pe 17 Noiembrie 2017, 12:00
#3
Pentru Turneanul supărat
Cred ca are mutație pe Turnu așa la mișto, sigur e din alta parte !
adrian pe 17 Noiembrie 2017, 11:00
#2
a
Il stiu eu. E unu cu mustata, isi zice Daddy.
turnean supărat pe 17 Noiembrie 2017, 09:30
#1
îl cunoaște cineva?
Cine îl cunoaște pe proprietarul clădirii? E din Turnu Măgurele și noi habar n-avem?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.