CSS Tr. Măgurele (juniori B) a remizat cu liderul seriei, Chindia Târgovişte. La juniori A e dezastru, mulţi jucători nici nu se prezintă la meciuri.

29 Aprilie 2015, 00:01 | 3484 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Juniorii B de la CSS Tr. Magurele au remizat cu liderul seriei. foto:teresport

CSS Turnu Măgurele a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 2-2, în etapa a 24-a, ultima a sezonului regulat, a Campionatului Naţional al Juniorilor Republicani B (1998-1999).

Valentin Chiţu a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 20, iar liderul a egalat cu un şut impecabil de la aproximativ 22 de metri direct în vinclu, în minutul 32. Scorul primei reprize a fost stabilit de Florin Dincă, în minutul 37. Cu zece minute înainte de finalul, Chindia a egalat în urma unei faze fixe. CSS Turnu Maguele la juniori B (1998-1999) a acumulat 37 de puncte şi a terminat pe locul 7.
 

  Juniorii A sunt un dezastru

La juniori A (1996-1997), Chindia Târgovişte s-a impus cu scorul de 6-2. Juniorii A au acumulat doar 17 puncte şi au terminat sezonul regulat pe locul 11.

    Urmează faza eliminatorie contând pentru Cupa Regiunilor la ambele categorii.

„Să terminăm la egalitate cu ocupanta primului loc este un semn favorabil că această generaţie a juniorilor născuţi în 1998 este una de excepţie pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru dăruire şi pentru că au suportat căldura destul de sufocantă din timpul meciului. Din păcate, juniorii A sunt o dezamăgire totală. Juniorii născuţi în anul 1996 nici nu se prezintă la meciuri, fiind nevoit să apelez la mai mulţi juniori C (născuţi 2000) sau la rezervele de la juniori B. Sper ca din vara să reuşesc o organizare mai bună şi să nu mai existe situaţii de genul juniorilor A din acest sezon”, a spus Ionuţ Babadac, antrenorul  turnenilor.

Citeste si: Istoria fotbalului turnean: campionatul 1974-1975, divizia C, seria a VI-a: Chimia câştigă seria iar Cetatea obţine locul 3.

sursa: teresport

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.