CSS Tr. Măgurele eliminată în sferturi la Braşov Junior`s Cup: 0-3 cu CSŞ Slatina. Miercuri,14 august, CSŞ Tr. Măgurele - CSCT Buiucani pentru locul 7.

14 August 2013, 00:05 | 4730 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Brasov Junior`s Cup 2013 a ajuns la final.

Echipa de juniori a CSŞ Turnu-Măgurele a fost învinsă în cele două meciuri pe care le-a disputat marţi în cadrul competiţiei juvenile Braşov Junior`s Cup 2013. Prezenţi la categoria U14, tinerii turneni, antrenaţi de Ionuţ Babadac, au pierdut în sferturi împotriva echipei CSŞ Slatina, scor 0-3. În următorul meci, turnenii, demoralizaţi şi cu probleme de lot, au fost învinşi de Unirea Tărlungeni cu un usturător 7-0. Miercuri, turnenii vor evolua  în meciul pentru locurile 7-8 împotriva echipei CSCT Buiucani. Putem spune că turneul a fost, în linii mari, un succes pentru juniorii turneni, pentru că au reuşit să-şi măsoare forţele cu echipe puternice din alte regiuni ale ţării. Sperăm ca experienţă să le fie folositoare în ceilalţi ani, pentru că în aceşti tineri stă baza fotbalului turnean.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.