CSS Tr. Măgurele s-a calificat în sferturile de finală ale Braşov Junior’s Cup. Azi, de la ora 9.00, CSS Tr. Măgurele - CSS Slatina

13 August 2013, 00:05 | 4640 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Brasov Junior`s Cup 2013

Echipa de fotbal CSS Turnu-Măgurele, care participă la competiţia fotbalistică Braşov Junior’s Cup 2013 a reuşit o frumoasă performanţă, calificându-se în sferturile de finală. Juniorii turneni, care evoluează la categoria U 14 (jucători născuţi dupa 1 ianuarie 2000), au reuşit să câştige două meciuri şi să piardă unul  în grupa B a competiţiei fotbalistice juvenile. În primul meci, disputat duminică dimineaţă la Tărlungeni, CSS a pierdut în faţa Concordiei Chiajna, scor 0-3. În următorul meci, jucătorii turneni au câştigat cu 3-0 la masa verde, după o contestaţie acceptată de organizatori, împotriva echipei din Medgidia. În al treilea meci, desfăşurat luni, CSS Turnu-Măgurele a învins cu scorul de 2-1 pe CSS Braşovia, calificându-se în semifinale. Marţi 13 august, de la ora 9.00,  pe terenul 3 din Tărlungeni, CSS Tr.Măgurele va juca împotriva echipei CSS Slatina. Sperăm că elevii antrenorului Ionuţ Babadac să reuşească o noua victorie şi să se califice  în semifinale.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.