Fotbal judeţean, liga a IV-a, etapa a XX-a: V.N.Olteni - Turris Tr. Măgurele 5 - 0!! Ultimul loc este pentru Turris. Ruşinos!

30 Martie 2013, 23:10 | 6212 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
La Turris Tr. Magurele, pana si gazonul este de ultimul loc!

Sâmbătă, 30 martie, s-au desfăşurat partidele etapei a XX-a a ligii a IV-a teleormănene. Au fost partide interesante, încheiate cu unele scoruri surprinzătoare. Cel mai important meci s-a desfăşurat la Uda-Clocociov, acolo unde echipa locală, Udinese, a reuşit să oprească liderul, Spicpo Poroschia, smulgând un egal, scor 0-0. Echipa lui Patică a făcut totul pentru a obţine egalul: antijoc, trageri de timp, arbitraj favorabil, etc. Echipa locală, Turris Tr.Măgurele, s-a făcut iarăşi de râs, fiind învinsă, scor 5-0, de Viaţă Nouă Olteni. Echipa lui Emil Marcusanu, primar-jucător, a câştigat de o manieră categorică în faţa tinerilor turneni. Le spunem tineri, pentru că Marcusanu a trecut demult de 40 de ani, astfel că elevii lui Tapurica sunt nişte puşti în comparaţie cu veteranul din Olteni.

Jocul a fost unul dominat cap-coadă de gazde, astfel că rezultatul este unul care reflectă ceea ce s-a jucat pe teren. După acest rezultat, coroborat şi cu victoria celor din Buzescu, Turris a trecut pe ultimul loc în clasament, o performanţă ruşinoasă. E incredibil unde au dus fotbalul turnean alde  Tapurica, Gelu Mircea şi Cuclea! Niciodată în istorie, Turris nu a fost în situaţia de a retrograda în categoria Onoare! Niciodata! Acum, când echipa e condusă de incapabilul Tapurica şi manageriata de septuagenarul Gelu Mircea, dezastrul este aproape. Întrebăm, din nou, cum naiba nu se găsesc 20 de tineri turneni talentaţi, care să joace un fotbal de calitate? Cum se poate ca nişte comune precum Uda sau Traian să aibă formaţii care sunt mult superioare valoric unei echipe dintr-un oraş important al judeţului ( al doilea în multe privinţe)? Măi tâmpiţilor, opriţi bătaia de joc şi lăsaţi să joace în locul vostru juniorii lui Ionut Babadac! Măcar retrogradăm cu copiii, nu cu jalnicele exemplare pregătite ( e un eufemism) de Tapurica.

Iată rezultatele etapei şi clasamentul:

Viaţă Nouă Olteni – Turris Turnu-Măgurele 5-0

Udinese Uda-Clocociov – Spicpo Poroschia 0-0

Sporting Roşiori – FC Traian 6-0

Voinţa Saelele – Dunărea Zimnicea 1-3

Rapid Buzescu – Pamimai Videle 2-1

Metalul Peretu – CS Vârtoape 4-6

Atletic Orbeasca  şi Unirea Ţigăneşti au stat.

 

Clasament:

1. Sporting Roşiori 41p

2. Spicpo Poroschia 41p

3. V.N. Olteni 40p

4. C.S. Vârtoape 37

5. Pamimai Videle 26p

6. Udinese Uda-Clocociov 24p

7. FC Traian 22p

8. Dunărea Zimnicea 20p

9. Metalul Peretu 19p

10. Voinţa Saelele 18p

11. Unirea Ţigăneşti 17p

12. Atletic Orbeasca 16p

13. Rapid Buzescu 16p

14. Turris Tr.Măgurele 13p

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
dode pe 05 Aprilie 2013, 14:44
#7
iata adevarul
eeeee te-ai prins cam tarziu Pamfile smile) smile) smile) smile)
Pamfil pe 04 Aprilie 2013, 00:27
#6
soc
http://www.teresport.ro/?p=32520 \\n\\nTurris exclusa din campionat!
Pamfil pe 01 Aprilie 2013, 23:27
#5
pentru dode
daca ne spui tu care e adevarul, te credem. pana una alta, 0-5 cu Olteni si ultimul loc in liga judeteana. penibil. \\nTe asteptam cu lamuriri.
dode pe 01 Aprilie 2013, 07:37
#4
aaaa....
si am uitat sa va spun ca sambata s-a jucat cu juniorii.asa ca scorul este unul foarte bun.se putea si mai rau.vezi juniorii de la sporting rosiori de vede smile)
dode pe 01 Aprilie 2013, 07:35
#3
ca de obicei...
VORBITI NUMAI PROSTII.\\nBineinteles ca HABAR aveti ce scrieti aici.daca ati sti despre ce este vorba poate ati scrie altfel despre echipa(jucatori, fara conducere).\\nCandva aveam tendinta sa-l condamn pe Tapurica pentru neimplicarea sa in ridicarea echipei.\\nNU ESTE ASA\\nNu pot sa spun mai multe,dar mai sapati si o sa vedeti adevarul.O sa fiti tare surprinsi de adevar.\\n@UN SUPORTER(#2)-bravo frate! esti un adevarat suporter grin \\n@sorin(#1)-fratioare tu esti un frustrat.vi la stadion sa injuri pe toata lumea.habar ai de fotbal tongue laugh \\n@Cris(ziaristu\\\' lu peste)-amice,tot ce ai scris pe situl asta,ai scris numai prostii.eu zic sa te lasi de meseria asta.nu se scrie articole stand in tribune sau din auzite la radio sant.nu faci decat sa dezinformezi.esti penibil. cool grin
UN SUPORTER pe 31 Martie 2013, 12:15
#2
nnnnnn
DACA AVEA LINGA EI OAMENI CU SUFLET SI SAI AJUTE SI PRIMARU POATEERA ALTA SITUATIA NU POTI SA FACI CEVA FARA BANI NEA GELU ALA SA STEA LA CETATEA LUI CA NU E BUM DE NIMICA NU AU MAI VENIT NICI FOTBALISTI LA MECI NICI TAPURICA CA NU LE DA NIMIC DUPA MECIURI E DE RIS IN CE HAL A AJUNS ECHIPA NOASTRA NOI SUNTEM ALATURI DE EI HAI TURRIS TURNU MAGURELE
sorin pe 31 Martie 2013, 11:46
#1
ris
ce ris de echipa avem, plecati toti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.