Fotbal judeţean, etapa a XVII-a - rezultate şi clasament. Turris Tr. Măgurele - Voinţa Saelele 1 - 0. "Miracol" la Turnu: Turris câştigă!

10 Martie 2013, 00:10 | 5392 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele - Vointa Saelele 1 - 0

Sâmbătă, 9 martie, a avut loc etapa a XVII-a din liga a IV-a la fotbal. La Tr.Măgurele, pe un teren  execrabil, Turris a învins cu 1-0 Voinţa Saelele. A fost un meci foarte urât, cu puţine ocazii de gol, fără veleităţi tehnice sau tactice. Victoria turnenilor a fost una de jure, golul venind în urma unui penalty acordat foarte uşor de arbitrul Cristian Becheru din Roşiori. I.Ciobanu, veteranul echipei, a reuşit să transforme lovitura de la 11 m, însă aceasta a fost singura realizare notabilă din tot meciul.

Jucătorii ambelor echipe ar putea invoca scuza gazonului prost, cu denivelări şi chiar câteva muşuroaie de cârtite, însă jocul a fost chiar mai prost decât gazonul. Ne-a reţinut atenţia multele înjurături adresate arbitrilor, de către jucătorii ambelor echipe. Unii spectatori prezenţi la meci chiar bănuiau un aranjament între cele două echipe ( aşa cum s-a întâmplat altădată), însă jocul a fost prea slab ca să se observe vreun blat. Apropo de spectatori, să reţinem că au fost în tribună (doar una se foloseşte, cealaltă e în reparaţii de anul trecut) vreo 150-200 de spectatori, majoritatea deplangand jocul groaznic al ambelor echipe. Bucuria, de la finalul jocului, a lui Tăpurică şi compania ni s-a parut cam indecentă, pentru că cele trei puncte nu înseamnă prea mult, Turris tot la coada clasamentului se găseşte.

"Minunea" de la Turnu-Măgurele ne-a lăsat un gust amar, pentru că jocul turnenilor este atât de prost, încât, credem noi, 11 spectatori  din tribuna ar putea oricand să invingă "superechipa" lui Tăpurică. Această victorie cu V.Saelele înseamnă un pas mic către evitarea retrogradării în al doilea eşalon judetean. Credem că o asemenea ruşine trebuie evitată, însă cu jucătorii de acum ai formaţiei turnene, acest obiectiv este foarte greu de îndeplinit.  În celelate meciuri au fost rezultate normale, doar victoria celor de la Olteni în faţa echipei din Videle putand fi catalogată drept un rezultat mai puţin aşteptat. Iată rezultatele etapei şi clasamentul:

Turris Turnu Măgurele –  Voinţa Saelele 1-0

A marcat I. Ciobanu ( min.32, din penalty)

FC Traian – Metalul Peretu 2-0

Rapid Buzescu – Udinese Uda Clocociov 0-2

Spicpo Poroschia – Unirea Ţigăneşti 1-0

Sporting Roşiori de Vede – Atletic Orbeasca 3-0

Pamimai Videle – Viaţa Nouă Olteni 0-3

CS Vârtoape şi Dunărea Zimnicea au stat.

Clasament:

1. VN Olteni 34p

2. Spicpo Poroschia 34p

3. Sporting Roşiori 32p

4. CS Vârtoape 31

5. Pamimai Videle 25p

6. Udinesse Uda Clocociov 22p

7. FC Traian 19p

8. Dunărea Zimnicea 17p

9. Metalul Peretu 16p

10. Voinţa Saelele 15p

11. Unirea Ţigăneşti 14p

12. Atletic Orbeasca 13p

13. Turris Turnu-Măgurele 13p

14. Rapid Buzescu 10p

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
asdf pe 29 Iulie 2013, 15:50
#6
adsasd
Ma mir ca a batut!\\n cheese cool smile smile) grin
turnean pe 13 Martie 2013, 10:07
#5
pentru pic
pic puneti tata ochelari daca nu vezi bine.unde ai vazut tu ca sunt injurati jucatorii. cool mad \\n
UD 64 pe 12 Martie 2013, 21:25
#4
UDINESE
UDA CLOCOCIOV A SCHIMBAT LANTERNA ROSIE ALA TURRIS .MULTUMITI FRUMOS ECHIPEI UDA CARE AJUTA FOTBALUL ZONA TURNU .STIMA UDINESE
pic pe 12 Martie 2013, 11:15
#3
***
\\\"Injuati-ma prieteni,dat-mi cupa cu amar\\nVeti avea desatula vreme sa ma plangeti in zadar\\\"\\nspunea unu\\\'\\n\\nTurrisul nu peste multa vreme va inchide ochii\\n\\nSunt c*rios.Pe cine veti mai injura atunci cand nu vor mai fi jucatorii astia?\\nProbabil veti intra in teren voi!?\\nSa vezi injuraturi pentru mamele voastre grin \\n\\nPS.Execrabil este situ-l asta de tot rahatul.Sunteti de tot rasul.\\n
turnean pe 10 Martie 2013, 10:51
#2
pentru fan turris
ai dreptate de tapurica ca nu e bun nici de baerii la tobe.dar il tin aci mai ales acum de cind e cuclea primar.ca sunt cu**ari amindoi. rolleyes rolleyes \\n
Un fan Turris Turnu-Măgurele pe 10 Martie 2013, 07:08
#1
Regret
Tapurica e un antrenor si profesor facut la \\\"apelul de seara\\\". E bun doar de gonas la alegeri...Nici de asta nu e bun !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.