Gata, începe! Ajax - Steaua, ora 20.00, în direct pe Digisport 1 şi Dolce Sport. Inter - CFR Cluj, ora 22.00, în direct pe Digisport 1 şi Dolce Sport

14 Februarie 2013, 00:02 | 6352 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Europa League, speranta echipelor romanesti.

Astăzi, joi, 14 februarie, încep emotiile pentru iubitorii fotbalului din România. În cea de-a doua competiţie europeană inter cluburi, Europa League, cele doua echipe româneşti, Steaua şi CFR Cluj, vor disputa meciurile tur din 16-ile competiţiei. Steaua se deplasează la Amsterdam, acolo unde va întâlni Ajax, campioana Olandei.  După meciurile mai puţin reuşite din amicale, Steaua are posibilitatea să demonstreze că se poate bate, de la egal la egal, cu marile forţe ale Europei fotbalistice.  Antrenorul L.Reghecampf are probleme în apărare, acolo unde L.Szukala este accidentat. Polonezul ar putea evolua cu o mască, însă Szukala nu a mai jucat de vreo săptămână în meciurile amicale, astfel că se pune problema cum se va descurca în faţa olandezilor. Toată iarna s-a bătut apa-n piuă referitor la fundaşul dreapta, însă transferul lui Râpă a făcut ca şi acest post să aibă un titular sigur. Olandezii sunt pregătiţi de înfruntarea cu Steaua, antrenorul lor, Frank De Boer, declarând că Ajax este favorită în acest meci.

CFR Cluj, surpriza plăcută din Liga Campionilor, va evolua pe celebrul stadion G.Meazza din Milano, împotriva echipei Internazionale Milano. Meciul este unul foarte greu pentru clujeni, deoarece au pierdut doi dintre cei mai buni jucători, Sougou, plecat la Marseille şi R.Bastos, transferat la Al-Hilal.  Totuşi, antrenorul Paulo Sergio este optimist, precizând că CFR Cluj şi-a îmbunătăţit jocul colectiv. Inter, prin vocea antrenorului Stramaccioni, a spus că respectă CFR -ul şi că formaţia sa este pregătită pentru un meci foarte greu. Şi Ajax, şi Inter, au declarat că obiectivul lor este calificarea în finala E.L., astfel că echipele româneşti au misiuni grele. Ambele meciuri vor fi televizate de posturile Digisport 1 şi Dolcesport 1, începând cu orele 20.00, respectiv 22.00. Urăm succes echipelor noastre şi sperăm la rezultate favorabile, care să facă interesante meciurile revanşă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
turnean pe 25 Februarie 2013, 11:25
#2
nimic nou
Cris,ce faci ai disparut de tot,nu mai avem stiri de loc din sport................\\n cool mad
turnean pe 19 Februarie 2013, 10:02
#1
pentru cris
bai cris tu faci reclama la canalele de tv.ce transmit meciurile de fotbal,avam si noi televizoare si vedem stirile.lasane cu astea daca sti ceva vorbeste de sportul din turnu magurele,ftbal, hanbal,volei...ca de restu avem mijloace de informare si noi din strainatate.salutare sper ca nu jignesc. question \\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.