Real Madrid - Barcelona, semifinalele Cupei Spaniei - Miercuri, 30 ianuarie, ora 22.00, televizat de Digisport 1. Şocul începutului de an în fotbalul mondial!

30 Ianuarie 2013, 00:02 | 5499 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Real-Barca, un nou El Clasico in fotbalul spaniol.

Miercuri, 30 ianuarie, se va disputa prima manşă a uneia dintre semifinalele Cupei Spaniei,  cea dintre Real Madrid şi FC Barcelona. Cei doi giganţi ai fotbalului spaniol, se vor încleşta în acest sezon pentru a 3-a oară. Real e pe plus după aceste jocuri. Trupa lui Mourinho şi-a adjudecat primul trofeu stagional, SuperCupa Spaniei. "Galacticii" au pierdut în Catalunia, scor 2-3, cîştigînd apoi cu 2-1 meciul de acasă. Barca nu a reuşit şă-şi ia revanşa în campionat, disputa din turul ediţiei de Primera încheindu-se cu scorul de 2-2.

Totuşi, în campionat, Barcelona se poate considera, într-o mare proporţie, deja cîştigătoare. Cu 19 victorii contabilizate în 21 de etape (un singur eşec), trupa lui Tito Vilanova este instalată extrem de confortabil pe prima treaptă a ierarhiei. Formaţia are 58 de puncte acumulate, cu 11 peste Atletico Madrid, a două clasată. Real, rivala de moarte şi campioana en-titre, ocupă locul 3, la 15 puncte distanţă de lider! Teoretic madrilenii îi mai pot ajunge din urmă pe catalani, însă, practic, acest lucru are şanse minime să se concretizeze, situaţie în care Real va căuta revanşa în această competiţie sau în Liga Campionilor, dacă cele două formaţii vor ajunge să se întîlnească. Meciul de miercuri este şi un duel între cele două mari staruri ale fotbalului mondial actual, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Confruntarea de miercuri seară va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid şi va fi televizată de postul  Digisport 1 de la ora 22.00.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
turnean pe 08 Februarie 2013, 09:27
#1
adevarul
mai scriti si de fotbalul di turnu magurele,ca de cel mondieal am vazu la televizor.mai are turris echipa sau nu,si cine e antrenor la aceasta echipa,un salut pentru turnenii.sper ca sunt inteles Cris.\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.