Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a XV-a şi clasamentul turului. Dunărea Zimnicea - Turris Turnu-Măgurele 4 - 2! Mai mare ruşinea, Turris pe ultimul loc!

01 Decembrie 2012, 22:28 | 3999 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Mohanu a distrus si fotbalul turnean, nu doar stadionul.

Sâmbătă, 1 Decembrie, s-au disputat meciurile ultimei etape a turului ligii a IV. Turris Turnu-Măgurele s-a făcut, iarăşi, de râs şi a pierdut, scor 2-4, la Zimnicea, în faţa echipei locale Dunărea. E ceva nemaiîntâlnit în istoria de peste opt decenii a fotbalului turnean, echipa oraşului se află, practic, pe ultimul loc în clasament şi este la un pas de retrogradare. Am tot criticat antrenorii, jucătorii, conducerea clubului, însă vedem că nu se întâmplă nimic. Turris a ajuns o echipă de doi bani, de care râd echipe din localităţi de 10 ori mai mici decât Turnu.

Nu se găsesc în oraşul acesta 13 - 14 băieţi care să reprezinte onorabil oraşul în campionatul judeţean? Ne e greu să credem acest lucru, însă interesele primarului Mohanu primează în faţa interesului comun. În loc să numească un antrenor tânăr, cu rezultate bune la nivel de copii şi juniori, care să ştie şi ceva meserie, nu doar înjurături şi "focu` la ei"( celebra tactică a lui Gelu Mircea), ipochimenele din Primărie l-au uns antrenor pe D.Tapurica, un individ semianalfabet. În ultima lună, frâiele au fost preluate de Gelu Mircea şi Marin Radu, dar vârsta îşi spune cuvântul. E nevoie de o infuzie de tinereţe la echipa Turris, de la antrenori, la jucători.

Dragi prieteni ai fotbalului turnean, va rugăm să priviţi cu atenţie clasamentul, pentru că este unul istoric. Niciodata Turris nu a fost clasată atât de slab. Ruşine tuturor celor care au adus fotbalul turnean în această situaţie! Ca o culme a penibilului, miercuri, în Cupa României, Steaua Spătărei - Turris Turnu-Măgurele 8-1 !!!!!

Celelalte meciuri ale etapei au fost, în general, echilibrate. În derby-ul etapei, V.N Olteni a învins Sporting Roşiori, liderul clasamentului, cu 2-1, astfel că în acest moment sunt 4-5 echipe care luptă pentru promovarea în liga a III-a. Iată rezultatele etapei şi clasamentul turului:

Dunărea Zimnicea – Turris Turnu-Măgurele 4-2

Viaţă Nouă Olteni – Sporting Roşiori 2-1

Atletic Orbeasca – Udinese Uda Clocociov 0-1

Voinţa Saelele – FC Traian 1-0

Unirea Ţigăneşti – Pamimai Videle 1-2

Metalul Peretu – Rapid Buzescu 2-1

Flacăra Talpa – Spicpo Poroschia  (nu s-a disputat, gazdele s-au retras)

Tineretul Ciolanesti – CS Vartoape (nu s-a disputat, gazdele s-au retras)

Clasament:

1.Sporting Roşiori de Vede 34-11 29p

2. Viaţă Nouă Olteni 33-17 28p

3.CS Vartoape 29-17 28p

4.Spicpo Poroschia 27-16 28p

5.Pamimai Videle 27-21 25p

6.Dunărea Zimnicea 27-22       17p

7.Udinese Uda-Clocociov 22-18 16p

8.Unirea Ţigăneşti 15-16 14p

9.Voinţa Saelele 13-13 15p

10.Metalul Peretu 16-23 13p

11.FC Traian 14-22 13p

12.Atletic Orbeasca 11-30 13p

13.Rapid Buzescu 15-34 10p

14.Turris Turnu-Măgurele 15-37 10p

15. Flacăra Talpa s-a retras

16.Tineretul Ciolanesti s-a retras

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
picu pe 31 Decembrie 2012, 16:36
#9
vorbaretu
tapu merita a jucat la echipe mari principala lui calitate era comunicarea isi motiva coechipierii vorbea bine
Misterio. pe 30 Decembrie 2012, 12:44
#8
turris
In toata aceasta poveste partea proasta este ca il sustine primarul ::: si pana la urma amandoi sunt vinovatii pentru tot rahatul in care se afla turiiss ::::D:D:D:D:D:D:D\\nmie unu personal mi sa luat de tzapu asta e un lingau si un mincinos de crede si el ce spune :D:D: aja ca sa se duca in p**a mea sa se arunce in fata trenului ca e vai steaua lui\\n:D:D:D:D:D:D:D:\\n
Misterio. pe 30 Decembrie 2012, 12:36
#7
turris
daca stam putin sa facem un calcul acel om dan tapuric asa zis un anume profesor de sport sa facut antrenor, dar el saracu nu are nici o treaba cu fotbalu parerea mea,, mai bne sa se apuce de golf sau altceva pentru ca in momentul de fata este depasit complet. SA se duca in p.l.m. sa lase echipa in pace ca a facuto de ras ::: poi nu a castigat rapid buc*resti si fc national la cu scorul pe care lam incasat de la oltenii,,,.... rusine :D:D;\\n
Misterio. pe 30 Decembrie 2012, 12:31
#6
turris
toata treaba e ca mr.dan tapurica nu a stiut sa tina jucatorii tinerii la echipa sa certat cu ei .... si acum a ajuns sa joace cu toti lesinatii gen.,, ion ciobanu, brasoveanu, gabi tene, cik in opinia lui astia sunt jucatorii bunii dar dupa parearea mea sunt numai rebuturi, ::D:D:D\\n smile)
strainu pe 02 Decembrie 2012, 22:51
#5
lingaul
unde sa plece bilbiitul asta care a facut numai rau la aceasta echipa.si daca pleaca unde sa duca,profesor de sport cu diploma care a optinuto cu ajutorul el stie mai bine...asa ca sa plece dar sa plece di oras.
Gogu pe 02 Decembrie 2012, 01:34
#4
unde?
pai unde sa mai retrogradeze nene, mai sunt divizii sub cea in care e Turris?!?? smile
goga pe 01 Decembrie 2012, 22:47
#3
vrea sa plece
nu mai aruncati cu vorbe urate in tapu are familie copii vrea sa plece dar nu e lasat totusi iarna asta va fii un sfetnic bun cred ca va renunta e pacat sai fie terfelit numele afacut prea multe pt fotbalul turnean\\n\\n
goga pe 01 Decembrie 2012, 22:33
#2
poate
tapu poate nu e saracu de vina el vrea sa plece dar nu e lasat lasatil sa se linisteasca\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.