Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a XI-a. Turris Tr.Măgurele - Spicpo Poroschia 2 - 3! Ruşinos! Până când Turris e ciuca bătăilor?

04 Noiembrie 2012, 00:22 | 3145 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turris - Poroschia 2 - 3

Sâmbătă, 3 noiembrie, s-au disputat meciurile etapei a XI-a a ligii a IV-a. Echipa oraşului, Turris Turnu-Măgurele, a evoluat pe teren propriu contra celor din Poroschia. Pe un  teren care arată jalnic, cu puţini spectatori în tribună, Turris s-a făcut, încă odată, de râs. Nu atât înfrângerea a durut, cât jocul lipsit de orizont, fără vreo perspectivă de îmbunătăţire. D.Tapurica, aşa-zisul antrenor al formaţiei,  arată că nu reuşeşte să înveţe nimic din multele înfrângeri din acest sezon.

Jocul echipei este penibil, unii jucători n-ar face faţă nici în campionatele de copii, atât sunt de slabi. Se tot dă vina pe tinereţea formaţiei, dar majoritatea jucătorilor nu mai sunt tineri. Credem că opinia publică turneană, iubitoare a fotbalului, ar trebui să ia atitudine împotriva "porcăriilor" lui Mohanu. Nu se poate ca echipa unui oraş, aşa cum este Turnu-Măgurele, să piardă pe bandă rulantă, acasă şi în deplasare, împotriva unor formaţîi care n-au ieşit vreodată din judeţ.

Retrogradarea este tot mai aproape, actualele conduceri, administrativă şi cea tehnică, nu sunt în stare să revigoreze echipa. Domnilor, e timpul pentru demisie! Lăsaţi locul unor tineri care pot şi doresc să facă ceva bun pentru fotbalul turnean! Celelalte rezultate ale etapei au fost normale. De remarcat victoria celor de la Saelele împotriva echipei lui Patică, Uda-Clocociov, victorie care a tranşat rivalitatea dintre cele două comune.

Iată toate rezultatele etapei a 11-a:

Turris Tr.Măgurele- Spicpo Poroschia 2-3

Vointa Saelele- Udinese Uda-Clocociov  4-1

 

CS Virtoape - FC Traian 2-1

Dunărea Zimnicea –  Rapid Buzescu 5-0

Unirea Ţigăneşti – Viaţă Nouă Olteni 2-2

Flacăra Talpa – Sporting Roşiori de Vede 0-0

Atletic Orbeasca - Metalul Peretu 2-1

Tineretul Ciolanesti – Pamimai Videle – nu s-a disputat, gazdele s-au retras din campionat.

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
VLADUT pe 08 Noiembrie 2012, 19:29
#3
pentru RADU MARIN
de ce ai venit la echipa de fotbal sa te faci de ras,mai bine stai acasa manancati pensia linistit.
madmax pe 07 Noiembrie 2012, 11:48
#2
rusinos?
pai ia veniti la stadion si platiti biletul de intrare 10 lei sa aiba si jucatorii din ce sa-si ia un suc.pe urma mai vorbim.este?este mai bine sa stam in fata pc-ului sa citim articole idioate si sa ne dam cu parerea cat de buni sunt jucatorii si antrenorii.\\nla celelelalte echipe se mai da cate 100 lei la meci.este ceva.la astia micii nu le da nimic.vreti performanta?\\nsa vina ciocoii PDL ai orasului(sa sunt destui) sa finateze echipa.\\nnu mai faceti atata gat ca nu tine ;-u
mihai pe 05 Noiembrie 2012, 09:57
#1
rusinos
bai nene, v ati facut destul de ris, este rusinos ce se petrece la echipa asta. am ajuns sa ne umileasca toate echipele de la tara, care trebuia sa defilam cu ele. nu aveti si voi un gram de mindrie? treziti va odata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.