Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a VIII-a. Rapid Buzescu - Turris Turnu-Măgurele 4 - 0!! Retrageţi echipa, sunteţi penibili!

14 Octombrie 2012, 00:04 | 3700 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Stadionul din Turnu este plin de gunoaie, la propriu si la figurat.

Liga a IV-a a programat sâmbătă, 13 octombrie, meciurile etapei a VIII-a. Echipa din Tr.Mgurele, Turris, s-a deplasat la Buzescu, pentru partida cu codaşa Rapid. Chiar dacă nu o spuneau în gura mare, conducătorii echipei turnene erau optimişti şi sperau într-un rezultat pozitiv.

Din nefericire, rezultatul a fost o nouă înfrângere categorică, scor 0-4,  după un meci dominat în totalitate de gazde. Cei de la Turris au părut nişte caricaturi de fotbalişti, atât de slab a fost jocul echipei antrenate de D.Tapurica. Ce se întâmpla la Turris întrece şi cele mai negre previziuni, echipa ajungând pe loc retrogradabil. Credem că cea mai bună soluţie este retragerea echipei şi realizarea unei economii de bani. Decât să facă de râs oraşul, mai bine rămânem fără echipă de fotbal. Gelu Mircea ar trebui să lase la o parte interesele personale şi să retragă echipa. Cu actualii jucători şi conducere tehnică, nu se poate spera la nimic bun. Mai bine retrogradează de bună voie, decât să piardă la scoruri de maidan prin toate colţurile judeţului. Cu banii cheltuiţi pentru Tapurica et comp. mai bine se creşteau jucători tineri, apţi să facă performanta în viitor. În celelalte meciuri ale etapei, s-au înregistrat câteva mari surprize, precum victoria Dunării Zimnicea în faţa fostului lider, Viaţă Nouă Olteni, chiar la Olteni. Derby-ul etapei, meciul dintre Sporting Roşiori şi CS Vârtoape, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Cu această victorie, Sporting a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 1 punct avans faţă de V.N.Olteni.

Iată rezultatele etapei a VIII-a şi clasamentul :

 

Rapid Buzescu – Turris Turnu-Măgurele 4-0

Au marcat: Matei( min 20, 65), Andreica(min.30) şi Bădiţă (min.85)

Sporting Roşiorii de Vede – C.S.Virtoape 2-0

V.N.Olteni – Dunărea Zimnicea 1-3

Pamimai Videle – Spicpo Poroschia 2-0

Unirea Ţigăneşti – Voinţa Saelele 1-1

FC Traian – Atletic Orbeasca 3-1

Metalul Peretu – Flacăra Talpa 0-0

Udinese Uda-Clocociov – Tineretul Ciolanesti – nu s-a disputat

 

Clasament:

1. Sporting Rosiorii de Vede  22-4 19p

2. Viata Noua Olteni  33-10    18p

3. Pamimai Videle   20-13   16p

4. CS Vartoape  16-12 16p

5.Dunarea Zimnicea 26-12  13p

6.  Unirea Tiganesti 8-7  13p

7.Spicpo Poroschia  13-12  13p

8. Flacara Talpa 18-21  13p

9. Vointa Saelele 20-6  11p

10. Metalul Peretu   19-9  10p

11. Atletic Orbeasca 6-16  10p

12. Udinese Uda Clocociov  16-12  7p (fara 1 joc)

13. FC Traian 7-17  7p

14.  Turris Turnu-Măgurele 14-28  7p

15.  Rapid Buzescu   9-18  6p

16.  Tineretul Ciolanesti 4-56  1p (fara 1 joc)

 

 

 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
ex.turris pe 16 Octombrie 2012, 14:46
#14
Copii
lasati copii ei nu au vina in ce se petrece la acest club.au timp sa pregateasca sa prinda experienta si sa creasca in joc.Ce facem cu ceilanti din jurul echipei,incluciv cu antrenorul taputica, viceprimarul,nea Gelu si alti care urmaresc doar interesele lor nu ale echipei din acest oras. CURAJ COPII...HAI TURRIS.
dode pe 16 Octombrie 2012, 12:59
#13
caricaturi?
autorule cred ca nu vorbesti de mama ta si de tatal tau.caricaturi sunt parintii tai pentru ca tu tot aia esti.\\nO CARICATURA smile) smile) smile) smile) smile)
sepsi pe 16 Octombrie 2012, 12:43
#12
de doi lei...
ESTI TU tongue wink
morosanu pe 16 Octombrie 2012, 12:40
#11
\"..pai sa nu dati cu bolovan, intr-un pui de morosan...\"
DE DOI LEI ESTI TU BAI CRE_TIN_ULE\\nai pus piciorul vreodata pe un teren de fotbal?\\ndute si pune si pe urma sa vorbesti!tu habar ai.\\ndaca vrei sa jignesti,jigneste pe mata pe tatco, nu pe copii astia.nu ti-au facut nimic.doar te duci pe tribuna,injuri,scuipi si ai pretentia de fotbalisti perfecti si superantrenati.tu sti ca acesti copii joaca de placere,fara prea mari pretentii? \\nI_DIOTULE
morosanu pe 16 Octombrie 2012, 12:33
#10
\"..pai sa nu dati cu bolovan, intr-un pui de morosan...\"
bai corditilor...voi nu stiti decat sa criticati copii astia care joaca fotbal din placere?cum spunea cineva de pe aici,copii astia reprezinta orasul nostru,asa cum este,el bun sau rau.\\ndaca este cineva pe care sa injurati aveti la dispozitie:antrenori,primar,consilieri chiar si pe noi cetatenii orasului(a platit cineva un bilet de intrare la vreun meci? hai... sa va vad!)\\nvreti sa vedeti sportivi de performanta fara bani? marsh. ca nu meritati.\\njucatorii astia asa cum sunt ei,merg zilnic la antrenament,pe ploaie sau vant fara sa aiba prea mari pretentii.si voi ii injurati sii faceti de doi lei.\\nDE DOI LEI SUNTETI VOI,CRETINILOR
eu pe 15 Octombrie 2012, 16:30
#9
2lei
o ekipa de 2 lei si o conducere de milogi
# pe 14 Octombrie 2012, 23:24
#8
*
eu va spun doar atat: inainte sa scrieti atat de multe lucruri urate despre echipa ganditi-va ca ea a luat nastere in urma cu TREI LUNI fiind formata in cea mai mare parte din juniori, iar cativa jucatori au venit pe parc*rs si sa nu uitam ca ei joaca din placere. nu se face performanta jucand pe cate o bere dupa meci. cu toate acestea echipa a avut 6 pct in 3 meciuri apoi au venit meciuri mai grele in care experienta si-a spus cuvantul. sa speram ca vor veni vremuri mai bune dar pt asta trebuie mai multa implicare din partea primariei. Hai Turris!!!
red dogs pe 14 Octombrie 2012, 23:01
#7
---------------------
singurul vinovat este dan tepurica ptr ca el a distrus aceasta echipa.si nu mai spuneti ca turis are echipa de copii ptr ca media de virsta a echipei este de 25 de ani iar la 25 de ani nu mai este echipa de copii
.... pe 14 Octombrie 2012, 19:07
#6
....
crede-ti ca daca ar fi dat afara tapurica si ar veni oricine altcineva,si nu ar dispune de un buget decent ar putea avea rezultate bune cu echipa de akm???.in ziua de azi a cam disparut moda cand se juca fotbal doar din placere,toti vor bani,dc?,din cauza saraciei,ca daca aveau toti un loc de munca stabil si se puteau intretine din salariu,nu mai veneau sa ceara 20-30lei la un meci de fotbal si jucau intr-adevar din placere,dar cu burta goala,e cam greu...in concluzie,nu e vina antrenorului,ca nu el joaca..
florin pe 14 Octombrie 2012, 18:57
#5
pentru fotbal
oare doar la tr magurele e criza???...celelalte echipe cum isi permit sa isi plateasca jucatorii,sa aduca jucatori din alte parti,sa ii pregateasca si sa aiba rezultate bune cu ei,gen rosiori,videle,zimnicea...ei de unde au bani pentru fotbal???...uda clocociov de unde are bani sa isi plateasca jucatori care vin din buc*resti si joaca sambata fotbal...??..vartoape au o ekipa buna,poroskia,ti**nesti,si in proportii de peste 50% au jucatori care nu sunt din acele localitati..la ei se poate,la turnu nu...eu cred ca e vorba de nepasare din partea primariei in primul rand,in coditiile de acum,clar nu vor fi rezultate la echipa.cand erau bani cum juca turris in liga a 3a??,cu 2-3 jucatori din oras in rest,baieti adusi si platiti special pentru fotbal..
Pamfil pe 14 Octombrie 2012, 14:07
#4
rusine D.Tapurica si compania
Nu cred ca este cazul sa le gasim scuze celor de la Turris. Decat sa te faci de ras, mai bine te lasi de fotbal sau nu te implici. Daca era o intamplare acest 0-4, mai ziceam, dar in conditiile in care vine dupa 0-8, 1-8, precum si 0-9 in amicale, deja nu mai conteaza ca vin copiii la antrenament si se pregatesc etc. Mai bine se tin de facultate sau de scoala, dupa caz. Probabil ca au mai multe sanse. Nu cred ca au de-a face cu jucatori gen Messi sau Ronaldo la nivelul ligii a 4-a. Sa nu uite ca reprezinta Turris-ul, nu o echipa de la sate.\\n\\nP.S.: Normalitatea e ca autoritatile locale doar sa se ocupe de logistica, baza sportiva, facilitati, nu sa sponsorizeze clubul. E criza si cred ca sunt lucruri mai importante pe care putem cheltui banii.\\n
ex.turris pe 14 Octombrie 2012, 10:57
#3
dezastrul...Tapurica
vorbiti de retragerea echipei.Acum nu se poate dupa alegeri da.se mai spala ceva banutii,si tot odata mai face si bilbiitul de tapurica ceva banii.NU VOM AVEA FOTBAL LA TURNU MAGURELE CIT TIMP VA FI CATRASTROFA DE TAPURICA ACEST BILBIIT INCOMPETENT.INTREBAREA E CUM POATE ESI IN ACEST ORAS.RUSINE,RUSINE,RUSINE LUI TAPURICA NU LA COPILASI CARE JOACA.UUUUUU TAPU.
ionut pe 14 Octombrie 2012, 09:21
#2
spectator
ieri am vazut meciul de la buzescu,scorul este f mincinos.turris a avut o mare ocazie in primele minute,apoi inca vreo doua.dar ghinionul a facut sa nu intre minge in poarta.pe greseala si lipsa de experienta au incasat doua goluri pana la pauza,dar pe tot parc*rsul meciului au fost superiori ekipei din buzescu la pregatirea fizica,au alergat si au pasat f mult,dar in fata portii nu au fost asa lucizi,au ratat cateva ocazii ff bune,din min 65 au jucat in 10,avand un jucator eliminat,portarul a jucat intr un picior acuzand mari dureri...in fine,un meci care putea fi castigat cu usurinta de turris a devenit intr o infrangere rusinoasa..
mihai pe 14 Octombrie 2012, 09:15
#1
pentru toti turnenii
adevarat,rusinos loc pentru turris..dar uitati va la celelalte ekipe,de la tara,toate primariile se implica,aduc jucatori buni pe care ii platesc destul de bine pentru nivelul asta,cu 100-200 de lei pe meci,jucatori buni,cu experienta,de aia au si rezultate..dar la turris,ce rezultate sa fie,knd joci cu niste copii,cu exceptia a 3-4 jucatori,carora nu le dai nimik,nici macar un suc,care nu au jucat decat la juniori,lipsa de experienta isi spune cauvantul..este usor sa dati cu noroi si sa spuneti ca nu sunt buni de nimik.dar nu e chiar asa,\\\'\\\'caricaturi\\\'\\\' cum ii numiti voi.copiii astia vin la antrenament zilnic,vi de la scoala la stadion fara nicio motivatie,de placere,este ff greu sa te lupti cu ekipe care aduc jucatori buni si pe care ii platesc..poate in viitor cu mai multa implicare din partea primariei se va face si la turnu ekipa competitiva..bafta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.