Europa League: Steaua - FC Copenhaga 1 - 0 (rezumat video). Se simte primăvara europeană!

05 Octombrie 2012, 01:02 | 5187 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Europa League, o competitie europeana destul de puternica.

Joi seara, în faţa unui stadion Naţional Arena  aproape plin, echipa de fotbal Steaua Bucuresti a obţinut prima victorie din grupele Europa League, ediţia 2012-2013, învingând cu  scorul de 1-0 formaţia daneză FC Copenhaga.  Golul victoriei a fost înscris de Stefan Nikolic, cel care a deviat norocos o minge într-un fundaş danez, minge  care apoi a intrat în poartă cu sansa, în minutul 82. Până atunci a fost un meci cam anost, cu puţine situaţii de gol, însă cu o viteză de joc ridicată.

Prima repriză a dezamăgit  crunt, lipsind total situaţiile de gol. A doua repriză a fost ceva mai atractivă, cu câteva situaţii bune de gol ale ambelor echipe. După ce Nikolic a ratat o situaţie excelentă, a venit faza din minutul 82, fază care s-a dovedit decisivă. Tanase a centrat, mingea s-a lovit de doi fundaşi danezi şi de Nikolic şi a intrat în poartă. Un gol norocos, dar care a răsplătit echipa care a vrut mai mult.

În celalalt meci al grupei, s-a înregistrat o surpriză, Molde ( Norvegia) reuşind să învingă Stuttgart cu 2-0. În clasamentul grupei, după două meciuri, pe primul loc este Steaua, cu 4 puncte, urmată de Molde şi FC Copenhaga, cu câte 3 puncte, iar pe ultimul loc se află Stuttgart, cu un singur punct. Următorul meci al Stelei este împotriva norvegienilor de la Molde, pe 25 octombrie, la Bucuresti.

Iată rezumatul video al meciului dintre Steaua şi FC Copenhaga:

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.