Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a V-a. Turris Tr.Măgurele - Viaţa Nouă Olteni 0 - 8!! Ruşine şi nesimţire!

22 Septembrie 2012, 22:40 | 5630 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal din Turnu-Magurele

Etapa a V-a a ligii a IV-a s-a desfăşurat  sâmbătă, 22 septembrie, şi a cuprins câteva partide interesante. Pentru turneni, meciul cel mai important a fost cel disputat pe stadionul Municipal din localitate, intre Turris şi Viaţă Nouă Olteni. Nimeni dintre spectatorii prezenţi ( destul de puţini, din păcate) nu se gândea la un asemenea scor, însă ce s-a întâmplat pe teren a depăşit orice aşteptări. Echipa oaspete, cu primarul E.Marcusanu pe teren, a câştigat cu un neverosimil 8-0, rezultat ce ne scuteşte de alte comentarii.

E ruşinos ce se întâmplă cu echipa fanion a oraşului, ajunsă ciuca bătăilor în liga a IV-a. Antrenorul D.Tapurica este un incompetent care trebuie să plece urgent, împreună cu tot staff-ul său şi cu cativa jucători. Nici măcar Steaua sau Rapid n-au reuşit să câştige la Turnu-Măgurele la un asemenea scor! Ne-am săturat să vedem cum nişte nesimţiţi câştigă bani şi nu sunt în stare să stea 90 de minute în ghete. D.Tapurica îşi bate joc de oras, însă nu el este principalul vinovat. Mai vinovat este N.Mohanu,  cel care  l-a adus la echipă şi-l susţine cu ardoare pe acest individ, care ar trebui să  ducă oile la păscut, nu să antreneze echipa oraşului. Celelalte rezultate au fost, în general, normale. Remarcăm victoria celor de la S.Roşiori, 2-0 la Traian şi a celor de la CS Vartopae, 2-1 la Ciolanesti. Cele două echipe, Sporting Roşiori şi CS Vârtoape, ocupa primele locuri în clasament, cu  câte 13 puncte, ordinea fiind stabilită de golaveraj.

Iată toate rezultatele acestei etape:

Turris Turnu-Măgurele – Viaţă Nouă Olteni 0-8

Au marcat: D. Nica (min 25, 67, 80 si 90), M. Stanciu (min 11 si 89) C. Cretan (min 62), E. Marcusanu (min 77)

Spicpo Poroschia – Udinese Uda Clocociov 3-1

Dun. Zimnicea – Voinţa Saelele 2-0

FC Traian – Sporting Roşiori 0-2

CS Virtoape – Metalul Peretu 2-1

CS Pamimai Videle – Rapid Buzescu 4-2

Flacăra Talpa – Atletic Orbeasca 1-0

Tineretul Ciolanesti – Unirea Ţigăneşti 1-2

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
strainu pe 27 Septembrie 2012, 10:44
#9
asa cev nu se poate
cum sa lase CSS-ul pentru Oras banii de campanie undei spala la olt sau la pichet pe dunare.si tapurrrica sa moara de foame question
alex oprean pe 27 Septembrie 2012, 09:41
#8
lasati CSS sa fie echipa locala
am ajuns de rasu judetului lasati echipa de juniori CSS TURNU MAGURELE sa fie echipa locala ca e de 10 ori mai buna! angry \\n
tap pe 24 Septembrie 2012, 08:46
#7
capre
cool mad cool grin ;-u primarul sai cumpere capre lui Tapurica.ca de tap nu are nevoie.
eu ex. pe 24 Septembrie 2012, 08:39
#6
goniti jigodile
ce mare antrenor e tepurrrica.gonitil de la stadionul ala ca isi face veacu acolo de celputin 13,14 ani de cind e lingaul primarului.primarul ia dat de munca ca de alearga si el in campaniea electorala.ia sa vedeti acum in toamna ce rezultate are[tapu]ma refer la propaganda electorala,bin de fotbal nu vorbim.UN MESAJ PENTRU INPATIMITI FOTBALULUI TURNEAN.Goniti de la stadion pe javre.un salut pentru TURNENI.
suporter pe 23 Septembrie 2012, 19:21
#5
ftb
Zileee..TZAPURICA !!?? smile)
Pamfil pe 23 Septembrie 2012, 19:15
#4
rusine
Pentru cel de la comentariul nr. 2: In locul tau, eu nu as vorbi. Decat sa iei bataie cu 8-0, mai bine te apuci de altceva. Inainte de toate, ar trebui sa inveti sa scrii, apoi poate ti-ai incerca norocul in alt domeniu. Faceti orasul de ras. RUSINE!!!
A pe 23 Septembrie 2012, 16:25
#3
Tr
Bai asta kre ai scris,dute tu ba je**sule si joaca si pe urma sa scrii asemenea cuvinte. Se vede din limbajul tau k esti crescut la tzara si sa-tzi fie rusine ba maimutzoiule.
turnu pe 22 Septembrie 2012, 23:20
#2
turris
Nesimtit esti tu ba asta. Daca era cracea primar nu mai scriai asa. je**silor rusine !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.