SC Braga - CFR Cluj, miercuri 19 septembrie, ora 21.45, în direct pe Digisport 1. Debutul antrenorului I.Andone în grupele Ligii Campionilor!

18 Septembrie 2012, 22:24 | 5394 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Liga Campionilor incepe cu meciurile primei faze a grupelor.

Miercuri, 19 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul din Braga, CFR Cluj debutează în actualul sezon al grupelor Ligii Campionilor. Echipa română ( mai mult cu numele, pentru că 11-le CFR-ului este format, în majoritate, din străini!) are şansa să obţină punct sau puncte din acest meci, pentru că Braga nu este vreo forţă în Europa. Chiar dacă au jucat finala Europa League în 2011, portughezii nu sunt o formaţie care să îi sperie pe clujeni.

Antrenorul I.Andone debutează, în sfârşit, în grupele Ligii Campionilor, după ce, în urmă cu 4 ani, a fost demis de  patronul A.Paszkany cu câteva zile înaintea primului meci din grupele C.L. E interesant de remarcat că portarii celor două echipe, Felgueiras la CFR şi Beto la Braga, au evoluat pentru formaţia împotriva căreia joacă miercuri seara. Antrenorul Bragai este o cunostinta a fotbalului românesc, Jose Peseiro antrenand, pentru vreo doua luni, echipa Rapid.  Cadu, căpitanul CFR Cluj, a declarat că portughezii de la CFR vor să facă un meci mare, pentru a demonstra şi tarii lor  că au calităţi impresionante. Meciul Braga-CFR Cluj va începe la ora 21.45 şi va fi televizat de Digisport 1 şi Dolcesport 1.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.